Eiken bijgebouwen

Eiken bijgebouwen nodig?

eiken bijgebouwenBent u op zoek naar eiken bijgebouwen? Wilt u graag eiken bijgebouwen op maat laten bouwen? Hout en Living is het adres waar u naar op zoek bent. Wij maken eiken bijgebouwen volledig naar wens. Al onze eiken bijgebouwen zijn door middel van het oude ambachtswerk gemaakt. Wij hebben verschillende opleidingen gevolgd zodat wij bijgebouwen van eiken kunnen bouwen. Waarom is het oude ambachtswerk zo belangrijk voor ons? De eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Dit maakt elk eiken bijgebouw speciaal en uniek. Niet alleen voor eiken bijgebouwen bent u bij ons aan het juiste adres maar ook voor een overkapping op maat, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis kunt u bij ons terecht. Wilt u graag een rustige uitstraling of juist een moderne look? Wij maken het bijgebouw volledig op maat en in de stijl die u wenst.  

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken bijgebouwen van het beste eikenhout

Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten als het gaat om eiken bijgebouwen. Wij maken alleen gebruik van het beste eikenhout. Eikenhout is een mooie sterke houtsoort met een lange levensduur wat weinig onderhoud nodig heeft. Het is een duurzaam product waar wij graag mee werken. Eikenhout wordt al eeuwenlang gebruikt omdat het een tijdloze uitstraling heeft. Een eiken bijgebouw kan daardoor jarenlang staan zonder dat het gaat vervelen. Wilt u graag een standaard eiken bijgebouw? Dat kan bij ons niet. Wij maken namelijk iedere eiken bijgebouw uniek en volledig op maat. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft, wij maken het bijgebouw op maat zodat u nog voldoende tuin overhoudt.  Wij kunnen aan het bijgebouw een passende overkapping of veranda maken zodat u een buitenverblijf creëert in de tuin. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij hebben. Elk detail wordt bij ons verwerkt en u kunt direct genieten van uw eiken bijgebouw op maat.

Eiken bijgebouwen als buitenkamer

Onze eiken bijgebouwen zijn niet zomaar schuren. Het is vaak een plaats waar u kunt ontspannen, werken en eten in goed gezelschap. Het is een belangrijke ruimte buiten het huis waar wij met aandacht en passie aan werken. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de buitenlucht. Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is met een eiken bijgebouw van Hout en Living? Wij gaan graag met u in gesprek!