Maatwerk

Hout en Living realiseert uitsluitend maatwerk.

“Hout en Living levert uitsluitend maatwerk

Hout en Living onderscheidt zich van andere partijen doordat wij uitsluitend maatwerk leveren. Daarnaast zijn wij dé specialist in het toevoegen van authentieke materialen. Gepassioneerde vakmensen die meedenken en adviseren in stijl met de wensen van de klant en dit vervolgens realiseren op maat. Te denken valt aan:

Houtenliving-01

Eikenhouten constructie

Stalen-kozijnen---49-well

Stalen kozijnen

Ruurlo

Eikenhouten deuren

Openhaard-didam-33

Ingemetselde openhaard

Houtenliving-05

Douche

Houtenliving-06

Toilet

Houtenliving-07

Dakbeschut op kleur

Dakbeschut-eiken-24d4

Dakbeschut eiken

sauna-65

Sauna

42-metselwerk

Metselwerk

Schoonheid & Harmonie

Wilt u een stijlvol rietgedekt dak, gebruikte Oud-Hollandse dakpannen of Tule du Nord? Misschien past zelfs een andere dakbedekking beter bij uw bestaande woonhuis en maken we gezamenlijk de keus om te kiezen voor dezelfde dakbedekking als uw woning.

Wenst u een sanitaire ruimte, bijvoorbeeld in een te realiseren poolhouse. Hout en Living denkt mee in de stijl die men voor ogen heeft en adviseert in soort tegel, stucwerk of zelfs de stijl van de kraan.

Wat is het heerlijk en tevens praktisch om culinair te kunnen genieten in uw bijgebouw. Hout en Living ontwerpt en realiseert handgemaakte keukens, voornamelijk van eikenhout. Op maat ingebouwd of is het praktischer een wat kleiner model te ontwerpen en een verrijdbare buitenkeuken te realiseren? Hout en Living is leverancier van Big Green Egg en Boretti en verwerkt deze culinaire hoogstaander graag in de op maat gemaakte keuken.

By Tess Fotografie-35
ByTessFotografie-21