Living

Living is de extra dimensie van ons bedrijf. Het gaat immers om het complete buitenleven wat sfeer en charme geeft aan het buitenverblijf. Buitenkeukens en kachels zijn hier een voorbeeld van.

“Beleef intens de rust van het betere buiten­leven”

Reny

Sinds de oprichting in 1975 heeft RENY zich gespecialiseerd in houthaarden en later zijn daar houtkachels aan toegevoegd. Het assortiment bestaat uit inzethaarden en vrijstaande kachels in verschillende stijlen, van modern tot klassiek.

Boretti

De italiaanse keuken is vol van smaakvolle ingrediënten, passievol koken, stijlvol design en samen genieten. U vindt bij Boretti een ruim assortiment aan barbeques.

Quoco

Geniet van het buiten zijn en het bereiden van eten op de grill ring. Een prachtig ontwerp dat zo ontwikkeld is dat het op verschillende manieren gebruikt kan worden en voor alle seizoenen geschikt is.

Big Green Egg

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen! Smoke, roast, steam, bake, grill. De mogelijkheden van de EGG zijn eindeloos.

living-4
living-5