Tuinhuis op maat Brabant

Tuinhuis op maat Brabant nodig?

tuinhuis op maat brabantHeeft u plannen om een houten tuinhuis op maat Brabant te plaatsen? Dan bent u bij Hout en Living te Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Een tuinhuis dat door ons is gemaakt onderscheidt zich door het oude ambachtswerk. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, wij leveren altijd vakwerk. Misschien wilt u een rustiek eiken tuinhuis of een tuinhuis met strakke vormen. Waar u ook voor kiest, uw tuinhuis wordt uniek. Wij zetten ons voor 100 procent in om een droom tuinhuis te realiseren dat perfect bij de omgeving past! Wij zijn de specialist voor uw tuinhuis op maat Brabant.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Tuinhuis op maat Brabant van het beste eikenhout

    Op zoek naar een specialist voor een tuinhuis op maat Brabant? Wij werken met eikenhout omdat het een erg mooie houtsoort is, onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een tuinhuis op maat Brabant van eikenhout is duurzaam en het heeft een natuurlijke uitstraling. Met het eikenhout bouwen wij mooie tijdloze gebouwen. Een tuinhuis kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard tuinhuis bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of kleine tuin? Waar wilt u uw tuinhuis voor gebruiken? Misschien wilt u uw tuinhuis combineren met een overkapping om zo een buitenverblijf te creëren waar u heerlijk kunt loungen. Allemaal vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we mee te kunnen denken hoe we uw tuinhuis vorm gaan geven. Wij letten op details want het zijn juist de details die uw tuinhuis helemaal af maken.

    Tuinhuis als buitenkamer

    Een exclusief houten tuinhuis van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Een tuinhuis is tegenwoordig steeds meer een buitenkamer. Een buitenkamer waar u ontspant, werkt, klust of eet. Met een mooi tuinhuis dat helemaal voor u op maat gemaakt is beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Wij zijn van A tot Z bij de realisatie van uw tuinhuis betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw buitenverblijf. Neem vrijblijvend contact met ons op!