Eiken buitenverblijf

Eiken buitenverblijf nodig?

eiken buitenverblijfBent u op zoek naar een bedrijf dat eiken buitenverblijf neer kan zetten? Bent u een echt buitenmens en wilt u graag een eiken buitenverblijf realiseren? Of vindt u het gezellig om met vrienden of familie buiten te eten zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een eiken buitenverblijf is zoveel meer dan gewoon een ruimte buiten. Wij kunnen door middel van open haarden of kachels een tweede woonkamer van het buitenverblijf maken. Zo kunt u voordat de zomer begint, in de zomer en na de zomer genieten van de buitenlucht in een luxe eiken buitenverblijf. U bent bij Hout en Living in Wijk en Aalburg aan het juiste adres om een buitenverblijf te realiseren. Wij kunnen in dezelfde stijl als uw woning een eiken buitenverblijf maken. Buiten en binnen worden met elkaar verbonden en u geniet nog meer van het buitenleven. Al onze producten zijn gekenmerkt door het oude ambachtswerk. Wilt u naast een eiken buitenverblijf een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, tuinhuis of eiken veranda laten bouwen door ons? Wij zorgen dat elk project in dezelfde stijl gebouwd wordt zodat u eenheid in de bijgebouwen krijgt.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eiken buitenverblijf van het beste eikenhout

  Wilt u graag een eiken buitenverblijf? Een eiken buitenverblijf waar u heel wat aangename uurtjes kunt doorbrengen? Hout en Living uit Wijk en Aalburg is een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat al veel projecten zoals gastenverblijven, tuinpaviljoens, tuinhuizen, boothuizen, poolhouses, overkappingen, carports en veranda’s heeft gemaakt. Wij maken geen standaard producten, maar gaan altijd voor maatwerk. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke werk op maat. Het oude ambachtswerk is bij ons duidelijk zichtbaar in bijvoorbeeld de eeuwenoude houtverbinding die ‘pen en gat’ wordt genoemd. Het geeft al onze projecten een authentieke uitstraling. Wij zijn vooral sterk in het creatief meedenken over een buitenverblijf dat het beste past bij uw huis en tuin. Alles wat wij maken is van een tijdloze schoonheid en is volkomen in harmonie met de omgeving. Als u niet weet hoe uw eiken buitenverblijf precies moet worden dan komen wij graag bij u op locatie kijken. Samen met u komen we tot een prachtig ontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij hebben oog voor detail en ook dakgoten krijgen bij ons aandacht. Wil u dakgoten van zink of van koper? Wij adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.

  Eiken buitenverblijf met lange levensduur

  Wij werken alleen met het beste eikenhout en ook de andere materialen zijn van hoge kwaliteit. Eikenhout heeft een lange levensduur en is duurzaam. Een eiken buitenverblijf van Hout en Living is van een tijdloze schoonheid en zal nooit vervelen. U kunt er een modern tintje aan geven door het hout te combineren met glas en staal. Met een eiken buitenverblijf zult u veel meer van uw tuin genieten. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’ luidt ons motto en wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren. U kunt uw tuinbeleving nog completer maken met een buitenkeuken en/of buitenkachel. Ook hiervoor kunt u terecht bij Hout en Living.

  Jarenlange ervaring met maken eiken buitenverblijf

  Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn jarenlange ervaring in de houtsector en zijn gedegen vakkennis kan hij uw wensen voor een eiken buitenverblijf samen met een klein gepassioneerd team perfect uitvoeren. Onze vele uiteenlopende afgeronde projecten zullen u zeker inspireren. Hout en Living vertaalt uw wensen naar een eiken buitenverblijf dat perfect past in de omgeving. Geniet het hele jaar door van een prachtig eiken buitenverblijf van Hout en Living. Wij gaan graag voor u aan de slag!