Eiken buitenverblijf

Eiken buitenverblijf nodig?

eiken buitenverblijfBent u op zoek naar een bedrijf dat eiken buitenverblijf neer kan zetten? Bent u een echt buitenmens en wilt u graag een eiken buitenverblijf realiseren? Of vindt u het gezellig om met vrienden of familie buiten te eten zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een eiken buitenverblijf is zoveel meer dan gewoon een ruimte buiten. Wij kunnen door middel van open haarden of kachels een tweede woonkamer van het buitenverblijf maken. Zo kunt u voordat de zomer begint, in de zomer en na de zomer genieten van de buitenlucht in een luxe eiken buitenverblijf. U bent bij Hout en Living in Wijk en Aalburg aan het juiste adres om een buitenverblijf te realiseren. Wij kunnen in dezelfde stijl als uw woning een eiken buitenverblijf maken. Buiten en binnen worden met elkaar verbonden en u geniet nog meer van het buitenleven. Al onze producten zijn gekenmerkt door het oude ambachtswerk. Wilt u naast een eiken buitenverblijf een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, tuinhuis of eiken veranda laten bouwen door ons? Wij zorgen dat elk project in dezelfde stijl gebouwd wordt zodat u eenheid in de bijgebouwen krijgt.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken buitenverblijf van het beste eikenhout

Hout & Living maakt alles voor u! Dat klinkt erg ruim maar wij hebben dan ook een groot en divers aanbod. Wij maken alles met de hand maken en op maat. Wij besteden niets uit en daarom weten wij precies wat wij voor u kunnen betekenen. Als één van de weinigen in de regio maken wij alle producten op ambachtelijke wijze. Dit maakt onze producten zo uniek. Eikenhout is een duurzaam product dat een luxe uitstraling heeft. Dit materiaal heeft relatief weinig onderhoud nodig om jarenlang mee te gaan.  Wilt u graag een tijdloze eiken buitenverblijf laten bouwen door Hout en Living? Wij gaan graag met u in gesprek. Uw wensen zijn het uitgangspunt op basis waarvan wij een schets maken. Wij blijven deze aanpassen totdat het eiken buitenverblijf volledig naar wens is.  

Totaaloplossing voor eiken buitenverblijf

Een eiken buitenverblijf van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Het luxe buitenverblijf geeft u het ultieme buitengevoel en het daarbij horende gevoel van vrijheid. Ook al heeft u in uw ‘tweede woonkamer’ ook alles wat u nodig heeft, toch is de ervaring compleet anders. Wij helpen u graag met het behouden van het buitengevoel door een eiken buitenverblijf op maat te maken voor u.