Eiken overkapping

Eiken overkapping nodig?

eiken overkappingBent u op zoek naar een eiken overkapping? Bent u op zoek naar een eye catcher in uw tuin en denkt u erover om een prachtige eiken overkapping te plaatsen waar u heerlijk onder kunt zitten? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van ontwerpen en bouwen van prachtige eikenhouten overkappingen. Hout & Living staat bekend als een professioneel bedrijf waar u prachtige eikenhouten overkappingen kunt bestellen. Samen met u bespreken wij graag uw wensen. De mogelijkheden voor de realisatie van een eiken overkapping zijn zeer divers. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en gaan met u op zoek naar de mogelijkheden voor een eiken overkapping in uw tuin. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken overkapping van Hout & Living

Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar echt vakmanschap. Wilt u graag een overkapping, een tuinpaviljoen of een poolhouse? Dan is Hout & Living het perfecte bedrijf om dat voor u te bouwen! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van oud ambachtelijk werk bent u bij ons aan het juiste adres voor de realisatie van een prachtige eiken overkapping waar u fijne zomerse avonden onder kunt doorbrengen. Een eiken overkapping van Hout & Living is een ware blikvanger in uw tuin. Wij werken volgens de eeuwenoude authentieke houtverbinding techniek. Hierbij wordt de ‘pen en gat verbinding’ gehanteerd. De klassieke bouwtechnieken worden door al onze medewerkers beheerst. Hout & Living is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies en vakmanschap. 

Meer weten over eiken overkapping?

Wilt u meer weten over een eiken overkapping van Hout & Living? Bent u benieuwd of een eiken overkapping iets voor uw tuin is? U kunt uw vragen vrijblijvend aan één van onze medewerkers stellen. Wij staan graag voor u klaar. Hout & Living staat bekend om zijn ambachtelijk vakwerk. Wij maken mooie unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Onze vakmannen werken alleen met het allerbeste eikenhout zodat u verzekerd bent van een prachtige houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. Naast de realisatie van een unieke eikenhouten overkapping kunnen wij voor u ook een mooi tijdloos bijgebouw realiseren. Hout & Living biedt u een totaaloplossing aan van A tot Z. Wij denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag. Voor een prachtige eikenhouten overkapping moet u bij Hout & Living zijn.