Eiken overkapping

Eiken overkapping nodig?

eiken overkappingBent u op zoek naar een eiken overkapping? Bent u op zoek naar een multifunctionele overkapping waar u heerlijke zomerse avonden onder kunt beleven? Zoek dan niet verder! Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een eiken overkapping tegen zeer scherpe prijzen. Wij staan bekend om onze ambachtelijk vakmanschap. Een eiken overkapping is een ware blikvanger in uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige afgeronde projecten van Hout & Living. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een eiken overkapping maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Wij gebruiken altijd het beste eikenhout.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Eiken overkapping van Hout en Living

  Houdt u ervan om buiten te zitten? Wilt u zo vaak en zo lang mogelijk buiten zijn? Dan is een eiken overkapping van Hout en Living echt iets voor u. Met een eiken overkapping kunt u nog meer genieten van het buiten zijn, ook regen en koude vormen dan geen belemmering. Bovendien is een eiken overkapping ook nog eens een hele mooie blikvanger in uw tuin. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Hiermee richt hij zich op het betere buitenleven van hoge kwaliteit. Met zijn ambachtelijke ervaring in de houtsector maakt hij samen met zijn team de mooiste bijgebouwen zoals gastenverblijven, poolhouses, boothuizen, tuinhuizen, carports, tuinpaviljoens en overkappingen. Bij alle projecten van Hout en Living komt het oude ambachtswerk naar voren. De eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven alle projecten een uniek en authentiek karakter. Hout en Living levert altijd vakwerk en het eindresultaat is een fraai bijgebouw dat niet alleen functioneel is maar ook nog eens van een tijdloze schoonheid is.

  Duurzame eiken overkapping laten maken

  Hout en Living werkt vrijwel altijd met eikenhout. Eikenhout is een sterke, mooie houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. Het heeft een robuuste uitstraling die iedereen aanspreekt. Wilt u er toch een modern accent aan geven dan kunnen wij bijvoorbeeld glaswerk en stalen puien gebruiken. Eikenhout gaat jarenlang mee en is daarom duurzaam. Om al uw wensen voor een eiken overkapping door te spreken nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Wijk en Aalburg. Daar luisteren wij naar uw ideeën en wensen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Eventueel komen wij op de locatie kijken waar de overkapping geplaatst moet worden. Als wij alles in kaart hebben gebracht gaan wij aan de slag met het ontwerp. U krijgt van ons een offerte en een tekening en lichten dat ook graag toe.

  Geniet van het ultieme buitenleven met een eiken overkapping

  Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een eiken overkapping van Hout en Living. Met een kamado barbecue kunt u heerlijke gerechten bereiden en daar samen met familie en vrienden van genieten. Voor de koudere dagen plaatst u een houtkachel zodat uw eiken overkapping een knusse ruimte wordt waar u toch het contact met buiten ervaart. Wij bieden een totaaloplossing van A tot Z en nemen u alles uit handen. Het gehele project wordt in eigen beheer uitgevoerd in onze werkplaats in Wijk en Aalburg.