Eiken overkapping

Eiken overkapping nodig?

eiken overkappingU wilt graag een eiken overkapping en zoekt een bedrijf dat dit voor u kan realiseren. Dan is Hout en Living te Wijk en Aalburg het ideale bedrijf om dit te laten uitvoeren. Wij maken een overkapping helemaal zoals u dat wenst en gebruiken hiervoor het beste eikenhout. Onze projecten kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De traditionele houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al ons werk een authentiek karakter. Of het nu een tuinpaviljoen, tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis veranda of overkapping betreft, altijd is het ambachtelijke vakwerk zichtbaar. Wij kunnen een eiken overkapping maken die helemaal past in de omgeving waar deze komt te staan.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken overkapping van het beste eikenhout

Hout & Living kan uw maatwerk eiken overkapping maken. Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is die niet veel onderhoud vraagt en een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een eiken overkapping is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen mooie tijdloze bijgebouwen. Een overkapping kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard overkapping bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u de overkapping voor gebruiken? Wilt u de overkapping misschien combineren met een schuur? Wilt u een modern accent met staal en glaswerk? Allemaal vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we met u mee kunnen denken hoe we uw exclusieve overkapping vorm gaan geven. U kunt er zeker van zijn dat u een unieke overkapping krijgt. Wij letten op details want die maken uw overkapping helemaal af.

Totaaloplossing voor eiken overkapping

Een eiken overkapping van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Met een mooie overkapping die helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. U kunt er ontspannen, werken, klussen of eten. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering en wij zijn van A tot Z bij de realisatie van de overkapping betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken en nog langer van het buitenleven te kunnen genieten heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw overkapping. Neem vrijblijvend contact met ons op.