Eiken carport

Eiken carport nodig?

eiken carportBent u op zoek naar een eiken carport? Wilt u graag uw auto beschermen tegen weersinvloeden en daarvoor een eiken carport bouwen? Naast dat wij een eiken carport kunnen bouwen is het ook mogelijk een schuur te realiseren waar uw auto in kan staan. Heeft u al een schuur en wilt er u een passende eiken carport aan zetten? Wij maken in dezelfde stijl als uw woning of garage een carport op maat voor u. Wij zijn de specialist op het gebied van eiken carport. Wij leveren geen standaard carports maar realiseren maatwerk dat speciaal aan uw tuin of woonruimte is aangepast. Daarvoor werken wij alleen met het allerbeste eikenhout. Dit is een duurzame en stabiele houtsoort die uw carport een luxe en authentieke uitstraling geeft. Wanneer u kiest voor een eiken carport zullen wij u niet teleurstellen. Een eiken carport is ongekend sterk en bovendien kunt u uw houten garage volledig integreren in het ontwerp voor een tuinhuis of berging. Alle eikenhouten carports bouwen wij op een ambachtelijke manier. De constructies zijn oersterk en bovendien een lust voor het oog.  

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken carport van het beste eikenhout

Een overkapping van het beste eikenhout is tijdloos en onderhoudsarm. Het is nooit helemaal onderhoudsvrij maar eikenhout heeft slechts minimaal onderhoud nodig. Het heeft een natuurlijke uitstraling en er zijn vele stijlen met dit hout mogelijk zoals klassiek, modern of nostalgisch. Wij hebben vele verschillende soorten maten eikenhouten balken liggen zodat wij grote en kleine carports kunnen realiseren. De wandafwerking kan op verschillende manieren worden gedaan, namelijk met schaaldelen of rechte planken. Daarnaast is het mogelijk om de eiken constructie te bewerken. Hierdoor krijgt het hout een verouderde en handgemaakte uitstraling. Dit komt veel terug in onze producten omdat wij op de ambachtelijke manier bouwen. Wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent.

Eiken carport, van A tot Z geregeld!

Bent u benieuwd geworden naar de alle mogelijkheden? Wij hebben een ruim en divers aanbod voor een eiken carport of een eiken garage op maat. Wij laten u graag zien hoe wij een eiken carport volledig in stijl van het huis of van de garage kunnen bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze diensten en producten. Bent u op zoek naar een bijgebouw of een tuinhuis? Of wilt u een tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, boothuis, veranda of een overkapping op maat? Bij ieder product is de ambachtelijke manier van werken zichtbaar. Wij gaan graag voor u aan de slag. Horen wij snel van u?