Eiken tuinkamer

Eiken tuinkamer nodig?

eiken tuinkamerBent u op zoek naar een eiken tuinkamer? Wilt u graag buiten een tweede woonkamer creëren? Dan is een eiken tuinkamer iets voor u. De eiken tuinkamer van Hout en Living wordt volledig op maat gemaakt. Zowel de buitenkant als de binnenkant is naar wens in te vullen. Alle eiken tuinkamers van Hout en Living zijn uniek en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat er natuurlijke producten gebruikt worden zodat het buitengevoel nog sterker wordt. Wij bouwen niet alleen maar eiken tuinkamers, ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of veranda. Alle producten kunnen volledig in stijl gemaakt worden.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken tuinkamer van het beste eikenhout

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eiken tuinkamer? Eikenhout is een mooie en sterke houtsoort die jarenlang mee gaat. Wilt u liever een andere houtsoort? Wij werken ook vaak met Douglas hout en kastanjehout. Ook andere soorten hout zijn mogelijk. U kunt aangeven van welke materialen de eiken tuinkamer gemaakt moet worden. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en wij verzekeren u dat u jarenlang plezier zult hebben van uw tuinkamer op maat. Wij maken mooie en tijdloze bijgebouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor de binnenkant hebben wij verschillende materialen in de aanbieding. Wat dacht u van een heerlijke open haard in de tuinkamer of een kachel voor de kille uren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vertellen u graag over onze diensten onder het genot van een kopje koffie. Zien wij u binnenkort verschijnen of wilt u graag dat wij bij u langskomen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Totaaloplossing voor eiken tuinkamer

Bent u op zoek naar een bedrijf waar een totaaloplossing standaard is? Dan bent u bij Hout en Living aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alle zaken van A tot Z geregeld zijn. Wij besteden geen werkzaamheden uit en doen alles zelf. Zo weet u precies wie er bij u over de vloer komt en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Een exclusief eiken tuinkamer van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Natuur vinden wij belangrijk en daarom zijn wij blij dat wij met duurzame producten werken. Wij hebben een team experts die uw eiken tuinkamer komen plaatsen. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw buitenverblijf.