Eikenhouten veranda

Eikenhouten veranda maken

eikenhouten verandaBent u op zoek naar een eikenhouten veranda? Wilt u graag buiten van de eerste zonnestralen genieten of wilt u graag na het zomerseizoen nog langer buiten zitten? Hout en Living in Wijk en Aalburg maakt eikenhouten veranda’s waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Ondanks dat het binnen is, voelt het anders aan dan uw woonkamer. Een veranda is eigenlijk een verlengstuk van uw woning waarbij u het gevoel krijgt dat u buiten bent. Onze eikenhouten veranda verbindt binnen en buiten met elkaar. Elke eikenhouten veranda wordt op maat gemaakt en is altijd uniek. Ieder ontwerp wordt door ons op maat gemaakt en zal daarom altijd anders zijn dan de eikenhouten veranda bij de buren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen zodat wij deze in ons ontwerp kunnen verwerken. Wilt u graag een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of een tuinhuis in dezelfde sfeer als de eikenhouten veranda? Wij kunnen producten op elkaar laten aansluiten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Eikenhouten veranda van het beste eikenhout

    Wilt u een unieke en bijzondere eikenhouten veranda en heeft u al helemaal in uw hoofd hoe het eruit moet komen te zien? Kom met het idee of ontwerp naar ons toe en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Geen opdracht is te gek voor ons! Wij zijn groot fan van eikenhout omdat het een mooie en sterke houtsoort is die niet veel onderhoud vraagt en ook een lange levensduur heeft. Wij maken alleen gebruik van de beste eikenhouten soorten omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij verwerken uw wensen graag in een ontwerp en  geven uw exclusieve veranda graag vorm. Ieder detail wordt verwerkt. Hout en Living biedt u ambachtelijk vakwerk. Wilt u weten wat ambachtelijk vakwerk inhoudt? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze diensten.

    Totaaloplossing voor eikenhouten veranda

    Het ambachtelijk vakwerk wordt omgezet in het betere buitenleven. De eikenhouten constructie en wanden, samen met details van gietijzer en sokkels van hardsteen, maken onze eikenhouten veranda tot iets unieks dat boven de verwachtingen uitstijgt. Het kan ook voorzien worden van een prachtige rieten kap zodat het een robuuste en natuurlijke uitstraling krijgt. De plaatsing en verhoudingen van het gebouw zijn vaak net zo bepalend als de vormgeving en materialen van het gebouw zelf. In de tuin laten wij de eikenhouten veranda tot zijn recht komen. Veel licht en behaaglijk in het late najaar. Deze punten vinden wij belangrijk en verwerken wij in uw eikenhouten veranda.