Eikenhouten veranda

Eikenhouten veranda maken

eikenhouten verandaBent u op zoek naar een eikenhouten veranda? Wilt u graag buiten van de eerste zonnestralen genieten of wilt u graag na het zomerseizoen nog langer buiten zitten? Hout en Living in Wijk en Aalburg maakt eikenhouten veranda’s waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Ondanks dat het binnen is, voelt het anders aan dan uw woonkamer. Een veranda is eigenlijk een verlengstuk van uw woning waarbij u het gevoel krijgt dat u buiten bent. Onze eikenhouten veranda verbindt binnen en buiten met elkaar. Elke eikenhouten veranda wordt op maat gemaakt en is altijd uniek. Ieder ontwerp wordt door ons op maat gemaakt en zal daarom altijd anders zijn dan de eikenhouten veranda bij de buren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen zodat wij deze in ons ontwerp kunnen verwerken. Wilt u graag een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of een tuinhuis in dezelfde sfeer als de eikenhouten veranda? Wij kunnen producten op elkaar laten aansluiten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eikenhouten veranda van het beste eikenhout

  Heeft u plannen om een eikenhouten veranda te laten maken door een houtspecialist? Hout en Living heeft jarenlange ervaring met het maken van de meest exclusieve bijgebouwen. Met een eikenhouten veranda vangt u twee vliegen in één klap: u vergroot uw woning en u zult meer van uw tuin genieten. Met het wisselvallige Nederlandse weer is een eikenhouten veranda geen overbodige luxe. Om vaker en langer buiten te kunnen zitten zonder dat het weer roet in het eten gooit is een eikenhouten veranda ideaal. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke vakwerk en maatwerk. Als u bij ons aanklopt voor een eikenhouten veranda dan luisteren wij goed naar uw wensen en nemen deze mee in het ontwerp. Onze vakmensen denken met u mee en geven u professioneel advies. Van ontwerp tot aan de oplevering wordt u door ons compleet ontzorgd; wij bieden een totaaloplossing. Met een eikenhouten veranda zult u meer genieten van het buitenleven. Bij Hout en Living kunt u terecht voor een overkapping, poolhouse, paviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis etc. Bij al onze bijgebouwen is het oude ambachtswerk zichtbaar. Wij beheersen de klassieke bouwtechnieken en hanteren eeuwenoude authentieke houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’.

  Eikenhouten veranda van het beste eikenhout

  Wij gebruiken altijd het beste eikenhout voor onze bijgebouwen. Eikenhout is een sterke houtsoort met een lange levensduur. U zult er jarenlang zorgeloos plezier van hebben omdat eikenhout weinig onderhoud nodig heeft. Al het hout dat wij gebruiken is afkomstig uit 100% verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Ook de overige materialen die wij gebruiken zijn op natuurlijke basis. Uw eikenhouten veranda is van een tijdloze schoonheid , verveelt nooit en is een sieraad voor uw huis en tuin. Het vormt een harmonieus geheel met de omgeving.

  Eikenhouten veranda voor meer tuinplezier

  Met een eikenhouten veranda zult u de intense rust van het betere buitenleven ervaren. In de beschutting van uw veranda zult u met familie en vrienden in alle jaargetijden onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk kunnen genieten van uw tuin. Om uw tuinbeleving compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor een buitenkeuken, BBQ en kachel. Dit bieden wij aan via onze afdeling Living. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden op het gebied van ambachtelijk vakwerk. Kwaliteit en stijl vindt u terug in onze eikenhouten bijgebouwen die wij exclusief ontwerpen en vervaardigen. Als u meer informatie wenst dan kunt u altijd contact met ons opnemen.