Eikenhouten veranda

Eikenhouten veranda maken

eikenhouten verandaBent u op zoek naar een eikenhouten veranda? Wilt u graag buiten van de eerste zonnestralen genieten of wilt u graag na het zomerseizoen nog langer buiten zitten? Hout en Living in Wijk en Aalburg maakt eikenhouten veranda’s waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Ondanks dat het binnen is, voelt het anders aan dan uw woonkamer. Een veranda is eigenlijk een verlengstuk van uw woning waarbij u het gevoel krijgt dat u buiten bent. Onze eikenhouten veranda verbindt binnen en buiten met elkaar. Elke eikenhouten veranda wordt op maat gemaakt en is altijd uniek. Ieder ontwerp wordt door ons op maat gemaakt en zal daarom altijd anders zijn dan de eikenhouten veranda bij de buren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen zodat wij deze in ons ontwerp kunnen verwerken. Wilt u graag een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of een tuinhuis in dezelfde sfeer als de eikenhouten veranda? Wij kunnen producten op elkaar laten aansluiten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Eikenhouten veranda van het beste eikenhout

  Wilt u graag een eikenhouten veranda waar u heerlijk kunt relaxen? Hout en Living in Wijk en Aalburg is de specialist op het gebied van bijgebouwen zoals tuinhuizen, gastenverblijven, carports, boothuizen, poolhouses, overkappingen en veranda’s. Met een eikenhouten veranda creëert u meer leefruimte en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. U zult meer een ‘buitengevoel’ hebben met een eikenhouten verandaHout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Hij en zijn team zijn gedreven om slijtvolle creaties te bedenken zodat elk project uniek is. Alle bijgebouwen die Hout en Living gerealiseerd heeft kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat onder andere zichtbaar is in de eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken. Alle projecten hebben een authentiek karakter en zijn niet alleen functioneel maar daarnaast zijn het echte blikvangers. Met een eikenhouten veranda krijgt uw huis een luxe uitstraling. Hout en Living heeft een voorliefde voor eikenhout. Deze houtsoort is sterk, heeft weinig onderhoud nodig en gaat jarenlang mee. Eikenhout is robuust en heeft een landelijke uitstraling. Wilt u toch graag een modern accent aan de veranda geven dan kunnen wij dat met glazen wanden en stalen puien bereiken.

  Eikenhouten veranda van de beste kwaliteit

  Wij werken alleen met het beste eikenhout en maken mooie tijdloze bijgebouwen die goed passen in hun omgeving. Hout en Living richt zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau. Wij leveren nooit standaard producten. Wij ontwerpen telkens een uniek product waarvan er geen tweede bestaat. Als u bij ons aanklopt voor een eikenhouten veranda dan nodigen wij u uit voor een gesprek op ons kantoor. Daar luisteren wij graag naar uw ideeën en wensen en kijken wij wat er mogelijk is. Soms gaan wij op de locatie krijgen zodat we een goed beeld kunnen vormen. Wij brengen alles in kaart en maken een ontwerp. U krijgt van ons een offerte en een tekening.

  Totaaloplossing voor eikenhouten veranda

  Als wij van u de opdracht krijgen om voor u een eikenhouten veranda te realiseren dan bieden wij een totaaloplossing waarbij wij u compleet ontzorgen. In onze werkplaats bereiden wij de gehele houtconstructie voor waarna ons team het bouwwerk op uw locatie komt plaatsen. Met ons oog voor detail krijgt u een prachtige veranda waar u jarenlang plezier van zult hebben. Geniet nog meer van het buitenleven, ook als het kouder wordt. Met een houtkachel zult u ook in de winter goed kunnen toeven op uw veranda. Neem vandaag nog contact met ons op, wij gaan graag voor u aan de slag.