Eikenhouten poolhouse

Eikenhouten poolhouse nodig?

eikenhouten poolhouseHeeft u een specialist nodig voor het maken van een eikenhouten poolhouse? Een eikenhouten poolhouse is een bijgebouw in de buurt van het zwembad. Niet alleen wordt de technische installatie van het zwembad er ondergebracht maar het is ook de plaats om na te genieten van een frisse duik. Bij Hout en Living te Wijk en Aalburg kunt u terecht voor een eikenhouten poolhouse dat perfect in de omgeving past. Wij maken het poolhouse helemaal naar uw wens. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het ambachtelijke vakwerk. De eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is het ambachtelijke vakwerk zichtbaar Misschien wilt u een eikenhouten poolhouse waarin rustiek en modern elkaar ontmoeten. Met veel glaswerk en stalen puien wordt er een moderne twist gegeven aan de eikenhouten constructie. Alles is mogelijk om een uniek poolhouse te realiseren dat helemaal naar uw wens is.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Eikenhouten poolhouse van het beste eikenhout

    Op zoek naar een eikenhouten poolhouse op maat? Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is dat niet veel onderhoud vraagt en ook een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een eikenhouten poolhouse is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen mooie tijdloze bijgebouwen. Een poolhouse kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard poolhouse bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u uw poolhouse allemaal voor gebruiken? Wilt u uw poolhouse combineren met een overkapping om zo nog meer van het buitenleven te kunnen genieten? Het zijn vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we mee kunnen denken hoe we uw poolhouse vorm gaan geven. Alles is mogelijk en u kunt er zeker van zijn dat uw poolhouse een uniek bijgebouw wordt. Wij hebben oog voor detail want die maken het helemaal af!

    Eikenhouten poolhouse op maat

    Een exclusief eikenhouten poolhouse van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Een poolhouse is tegenwoordig steeds meer een leefruimte voor ontspanning en wellness. Met een mooi poolhouse dat helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij enthousiast voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering en zijn van A tot Z bij de realisatie van uw poolhouse betrokken. Een poolhouse optimaliseert uw tuinbeleving! Neem vrijblijvend contact met ons op!