Eiken kapschuur

Eiken kapschuur nodig?

eiken kapschuurBent u op zoek naar een eiken kapschuur? Bent u op zoek naar een overkapping met een prachtig schuin dak, waar u heerlijke zomeravonden onder kunt beleven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is gevestigd in het mooie Wijk en Aalburg en komt graag naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring en passie voor eikenhout weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Een eiken kapschuur maken wij keer op keer op maat omdat iedere tuin anders is. Daarnaast verwerken wij graag al uw wensen in een passend ontwerp zodat er ook met uw wensen rekening gehouden kan worden. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om met u uw wensen te bespreken, zodat wij een prachtig op maat gemaakt ontwerp aan u kunnen presenteren van een eiken kapschuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een kop koffie.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Hout & Living, eiken kapschuur op maat

    Hout & Living is dé specialist op het gebied van ambachtelijk vakwerk, hoogwaardige kwaliteit en een smaakvolle stijl vervaardigd in een uniek eikenhouten maatwerk. Of het nu een overkapping, tuinkamer, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda, mantelzorgwoning of tuinhuis betreft, te allen tijde komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert, en de klassieke bouwtechnieken beheerst. Door de jaren heen hebben wij de mooiste bijgebouwen, kapschuren en gastenverblijven ontworpen. Vandaag de dag genieten al onze klanten van een prachtige eyecatcher in de tuin en genieten zij van de mooie avonden onder een eiken kapschuur die op maat is gemaakt. Doordat wij niet werken met standaard bouwpakketten kunnen wij uw wensen direct verwerken in een uniek ontwerp. Van a tot z wordt u volledig ontzorgd. Ons team van vakmensen komen graag bij u langs om een eiken kapschuur in een korte tijd te plaatsen.

    Meer weten over een eiken kapschuur?

    Hout & Living uit Wijk en Aalburg is een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat al veel projecten succesvol heeft afgerond. Wij maken geen standaard producten, maar gaan altijd voor maatwerk. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke werk op maat. Wij werken alleen met het beste eikenhout en ook de andere materialen zijn van hoge kwaliteit. Eikenhout heeft een lange levensduur en is duurzaam.