Eiken kapschuur

Eiken kapschuur nodig?

eiken kapschuurBent u op zoek naar een eiken kapschuur? Bent u op zoek naar een overkapping met een prachtig schuin dak, waar u heerlijke zomeravonden onder kunt beleven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is gevestigd in het mooie Wijk en Aalburg en komt graag naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring en passie voor eikenhout weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Een eiken kapschuur maken wij keer op keer op maat omdat iedere tuin anders is. Daarnaast verwerken wij graag al uw wensen in een passend ontwerp zodat er ook met uw wensen rekening gehouden kan worden. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om met u uw wensen te bespreken, zodat wij een prachtig op maat gemaakt ontwerp aan u kunnen presenteren van een eiken kapschuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een kop koffie.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Hout & Living, eiken kapschuur op maat

  Heeft u plannen om een eiken kapschuur te laten plaatsen? Kies dan voor het vakmanschap van Hout & Living! Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van de meest uiteenlopende bijgebouwen. Hout & Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. U kunt bij ons terecht voor carports, tuinpaviljoens, boothuizen, poolhouses etc. Wij werken alleen met het beste eikenhout. Wilt u een eiken kapschuur met alleen de voorkant open? Of wilt u een kapschuur met één zijwand? Alle variaties zijn mogelijk. Kenmerkend voor een kapschuur is de hoge nok die een gevoel van ruimte geeft. Met een eiken kapschuur kunt u werkelijk alle kanten op. Het is multifunctioneel te gebruiken. Wilt u er een loungeset plaatsen of spullen in opslaan? Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken een ontwerp op maat. Als u een eiken kapschuur gebruikt als tuinpaviljoen zult u meer van het buitenleven genieten. Met onze bijgebouwen hopen wij dat u het buitenleven intenser beleeft. U zult vaker buiten zijn als u beschut kunt zitten. Als de zon fel schijnt zit u in de schaduw en bij regen zit u droog. Geniet meer van uw tuin en ervaar hoeveel rust het geeft als u buiten bent.

  Ambachtelijke eiken kapschuur

  Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk. Wij beheersen de klassieken bouwtechnieken en het oude ambachtswerk. Zo hanteren wij nog de eeuwenoude authentieke houtverbindingen zoals de ‘pen-en-gatverbinding’. Het geeft onze bijgebouwen een bijzondere uitstraling. Een eiken kapschuur is tijdloos. Al onze bijgebouwen zijn van een blijvende schoonheid die nooit verveelt. Een eiken kapschuur is een juweel in uw tuin. Een lust voor het oog en fijn om in te relaxen. Ontspannen en genieten in de eigen omgeving wordt mogelijk met een eiken kapschuur van Hout & Living!

  Meer weten over eiken kapschuur?

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U bent welkom op ons kantoor in Wijk en Aalburg voor een gesprek. Al uw wensen en verlangens vertalen wij naar een mooi ontwerp. Hout & Living denkt mee, ontwerpt, voert uit en werkt alles perfect af. Wij bieden een totaaloplossing van a tot z. Kijk eens op deze website bij onze succesvol afgeronde projecten. U krijgt een goede indruk van de mogelijkheden en ons vakmanschap. Wij voeren alles in eigen beheer uit. Als u ons inschakelt voor uw eiken overkapping kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat. Bij ons staan uw wensen centraal. Geniet u binnenkort van een prachtige eiken kapschuur van Hout & Living?