Eiken kapschuur

Eiken kapschuur nodig?

eiken kapschuurBent u op zoek naar een eiken kapschuur? Bent u op zoek naar een overkapping met een prachtig schuin dak, waar u heerlijke zomeravonden onder kunt beleven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is gevestigd in het mooie Wijk en Aalburg en komt graag naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring en passie voor eikenhout weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Een eiken kapschuur maken wij keer op keer op maat omdat iedere tuin anders is. Daarnaast verwerken wij graag al uw wensen in een passend ontwerp zodat er ook met uw wensen rekening gehouden kan worden. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om met u uw wensen te bespreken, zodat wij een prachtig op maat gemaakt ontwerp aan u kunnen presenteren van een eiken kapschuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een kop koffie.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Hout & Living, eiken kapschuur op maat

  Bent u op zoek naar eiken kapschuur? Wilt u een eiken kapschuur laten plaatsen in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van onder andere een eiken kapschuur. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg komen wij graag naar u toe in heel Nederland. Wij komen graag een kijkje nemen in uw tuin. Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan wij op zoek naar de passende mogelijkheden voor het op maat maken van een eiken kapschuur. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijk vakwerk en maatwerk. Door een eiken kapschuur te plaatsen in uw tuin zit u beschut tegen de regen, maar ook tegen de warmte van de zon. Ook is een kapschuur ideaal als carport of om uw tuinspullen in op te bergen. Hout & Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf, dat al veel projecten zoals gastenverblijven, tuinpaviljoens, tuinhuizen, boothuizen, poolhouses, overkappingen, carports en veranda’s heeft gemaakt. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in.

  Eiken kapschuur op maat bij Hout & Living

  Welk project het nu betreft, een eiken kapschuur of iets anders, te allen tijde komt het oude ambachtswerk naar boven. Doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst, kunnen wij keer op keer de mooiste creatie maken voor onze klanten. Door de jaren heen weten vele tuineigenaren ons te vinden en genieten zij vandaag de dag van mooie kapschuren, overkappingen en tuinhuizen. Wij maken de mooiste ontwerpen van echt eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort die niet veel onderhoud nodig heeft. Omdat eikenhout een lange levensduur heeft is het ook een duurzame houtsoort. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Wij maken gebruik van het beste eikenhout, waardoor u de nerven en de knoesten blijft zien. Dit geeft nog meer jeu aan uw eiken kapschuur.

  Meer weten over een eiken kapschuur op maat?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het maken van een eiken kapschuur? Bent u op zoek naar een vakman die met u meedenkt en voor u een eiken kapschuur op maat kan maken? Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken.