Eiken buitenverblijven

Eiken buitenverblijven laten maken

Bent u op zoek naar eiken buitenverblijven? Bent u op zoek naar een vakman, die met u meedenkt en eiken buitenverblijven op maat kan maken? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg en gaat graag voor u aan de slag. Door onze jarenlange ervaring en passie voor eikenhout weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij luisteren graag naar uw wensen en komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen en met het oog op kwaliteit, kunnen wij een passend ontwerp voor u maken. Doordat wij niet met standaard bouwtekeningen werken, kunnen wij keer op keer onze kennis en vakwerk inzetten voor een op maat gemaakte eiken buitenverblijf. Hout & Living onderscheidt zich van andere partijen doordat wij uitsluitend maatwerk leveren. Bij ons wordt ambachtelijk vakwerk omgezet in het betere buitenleven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een kop koffie voor het bespreken van eiken buitenverblijven.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Hout & Living, eiken buitenverblijven op maat

    Onze slogan luidt: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. De exclusieve eikenhouten buitenverblijven die wij bouwen zijn van een tijdloze schoonheid en ze passen perfect in de omgeving. Wij gebruiken voor onze buitenverblijven enkel het allerbeste eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort dat niet veel onderhoud nodig heeft. Omdat het een lange levensduur heeft is het ook een duurzame houtsoort. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Bij alle onze ontwerpen die wij maken komt het oude ambachtswerk naar boven. Hout & Living hanteert de eeuwenoude ‘pen en gat’ verbinding en beheerst de klassieke bouwtechnieken. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, te allen tijde komt het oude ambachtswerk naar boven. Het eiken buitenverblijf dat wij voor u maken is niet alleen functioneel, maar ook een echt sieraad in uw tuin. Met een eiken buitenverblijf geniet u nog meer van het buitenleven. Hout & Living biedt u de totaaloplossing voor een eiken buitenverblijf. Wij maken de houtconstructie in onze werkplaats om deze vervolgens bij u in de tuin te plaatsen. Van ontwerp tot levering bieden wij een totaaloplossing.

    Meer weten over eiken buitenverblijven op maat?

    Wilt u meer weten over het op maat maken van eiken buitenverblijven? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over het ambachtelijk vakwerk dan wij u aanbieden.