Eiken schuren

Eiken schuren nodig?

eiken schurenBent u op zoek naar eiken schuren? Bent u op zoek naar een schuur om uw tuinspullen in op te kunnen slaan? Zoek dan niet verder! Als u op zoek bent eiken schuren op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw wensen te realiseren. Onze vakmannen werken alleen met het allerbeste eikenhout. Mede hierdoor kunnen wij uw wensen tot in de puntjes vervullen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een specifieke afmeting? Bij Hout & Living u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze diensten aan. Naast het ontwerpen en maken van prachtige eiken schuren kunt u bij ons ook terecht voor overkappingen, poolhouses en bijgebouwen. Hout & Living is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie dorpje Wijk en Aalburg. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die u daar aantreft. Laat u inspireren door de afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken schuren bij Hout & Living

Op zoek naar eiken schuren? ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’, dat is ons motto en dat wordt werkelijkheid door gebruik te maken van de prachtige schuren van hout & Living. Of het nu op zoek bent naar een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis, altijd komt het oude ambachtswerk naar boven bij de vakmannen van Hout & Living. Wij maken onze prachtige eiken schuren door middel van de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’. Op deze manier beheersen onze vakmannen de klassieke bouwtechnieken. Hout & Living biedt u ambachtelijk vakmanschap aan. Wij staan onder andere bekend om onze unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Bij iedere project gebruiken wij het beste eikenhout. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een specifieke afmeting? Wij bieden u graag een totaaloplossing van A tot Z.

Meer weten over eiken schuren?

Wilt u meer weten over de realisatie van eiken schuren? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat er allemaal mogelijk is als het gaat om het bouwen van eiken schuren. Vele klanten gingen u al voor en genieten tegenwoordig van het gemak en de ambachtelijke uitstraling van de eiken schuren van Hout & Living. Wordt u onze volgende tevreden klant?