Eiken schuren

Eiken schuren nodig?

eiken schurenBent u op zoek naar een nieuwe schuur in uw tuin? Bent u op zoek naar een eiken schuur die ook nog eens perfect past in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Bij Hout & Living bieden wij u de mogelijkheid aan om eiken schuren op maat te laten maken. De eiken schuren van Hout & Living zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook functioneel. Als opslagplaats is een eiken schuur bijzonder geschikt. Ideaal om uw fietsen, tuinspullen en gereedschap op te bergen. Ook kunt u de schuur als garage gebruiken. De mogelijkheden voor het opslaan van spullen in eiken schuren zijn eindeloos. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van eiken schuren bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze ervaring aan met het op maat maken van eiken schuren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons afgeronde projecten. 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Eiken schuren op maat bij Hout & Living

    Op zoek naar inspiratie over de mooiste en exclusieve eiken schuren? Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben wij vele eiken schuren ontworpen en gebouwd voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Wij maken alleen gebruik van het allerbeste eikenhout en bieden u een totaaloplossing aan van A tot Z. Hout & Living heeft als uitgangspunt: “Beleef intens de rust van het betere buitenleven”. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, bij elk project komt het oude ambachtswerk naar boven omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. U bent bij ons aan het juiste adres voor echt vakmanschap en unieke ontwerpen. Wij maken prachtige poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Heeft u speciale wensen of wilt u specifieke afmetingen? Al uw wensen zijn bespreekbaar bij onze ontwerpers. 

    Eiken schuren laten maken door Hout en Living!

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw wensen? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Kom langs bij ons in de werkplaats of neem een kijkje op deze website. Op onze website kunt u zich laten inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek.