Eiken schuren

Eiken schuren nodig?

eiken schurenBent u op zoek naar een eiken schuren? Heeft u nog geen schuur en wilt u deze geheel in stijl laten bouwen? Wilt u graag een schuur van eikenhout plaatsen? Wij komen graag bij u langs om alles op te meten en een eerste ontwerp te schetsen. Wilt u graag eiken schuren bouwen om auto’s in te parkeren of omdat u een uit de hand gelopen hobby heeft? Het maakt niet uit om welke reden u een schuur wilt laten bouwen, wij zorgen ervoor dat de schuur op maat gemaakt wordt en uitstekend gebruikt kan worden. Wilt u aan de eiken schuren een passende carport hebben? Wij kunnen in dezelfde stijl een carport op maat maken.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken schuren van het beste eikenhout

Alle jaargetijden genieten van rust in de eigen omgeving, dat kan in een stijlvolle, volledige eikenhouten schuur. Ook het plaatsen van een open haard of kachel behoort is één van de vele mogelijkheden. Een schuur is niet langer gewoon een schuur, maar een gebouw waar u kunt genieten van het buiten zijn. Wij weten als geen ander dat buiten zijn steeds belangrijker is en dat de ruimte daarbij volledig aangepast dient te zijn aan de wensen van de gebruiker. Zoekt u een passende ruimte voor een hobby, eventuele opslag of een schuur die dient als werkplaats? Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die er zijn.

Eiken schuren, van A tot Z geregeld!

Benieuwd naar de mogelijkheid van eiken schuren? Wilt u een luxe schuur waar u gedurende de zomeravonden in kan barbecueën of samen kan zitten met vrienden? Behalve het plaatsen van eiken schuren, hebben wij ook verschillende houthaarden en houtkachels om de schuur in te richten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat uw schuur niet zomaar een schuur is maar een verlengstuk van het huis is. De sfeer van de woonkamer brengen wij terug in het ontwerp en wij laten u de vele mogelijkheden zien. Hout en Living staat voor vele producten van eikenhout die het buiten wonen fraaier maken.

Over Hout & Living

Een tijdloze schoonheid in harmonie met haar natuurlijke omgeving. Dat is in één zin wat de exclusief eiken schuren van Hout en Living uitademt. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is het oude ambachtswerk zichtbaar omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’, hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.