Eiken schuren

Eiken schuren nodig?

eiken schurenBent u op zoek naar een functionele schuur die er ook nog eens mooi uit ziet? Bent u op zoek naar een specifieke maat? Heeft u een grote wens om een eiken schuur te realiseren in uw tuin of bij u op de oprit? Bij Hout en Living bent u aan het juiste adres. Als u op zoek bent naar eiken schuren op maat bent u bij Hout en Living aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van houten bouwwerken. Wij staan bekend om onze tijdloze bijgebouwen, unieke poolhouses, overkappingen en eiken schuren. De mogelijkheden bij Hout en Living zijn eindeloos. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar een passende oplossing. Hout en Living gebruikt altijd het allerbeste eikenhout. Wij bieden u een totaaloplossing van A tot Z. Op onze website kunt u inspiratie opdoen bij onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor eiken schuren graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Eiken schuren bij Hout en Living

    Eiken schuren nodig? Als u op zoek bent naar eiken schuren op maat dan zijn wij precies de vaklui die u nodig heeft. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’, dat is het motto van Hout en Living! Het betere buitenleven zult u ervaren met de prachtige op maat gemaakte eikenhouten schuren van Hout en Living. Behalve voor het bouwen van eikenhouten schuren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de bouw van een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Bij elk project wordt het oude ambachtswerk toegepast door de vakmannen van Hout & Living. Wij maken onze projecten met de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’. Onze vakmannen beheersen de klassieke bouwtechnieken. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij plannen graag een gesprek met u in om naar uw wensen te luisteren. Met uw wensen als uitgangspunt maken wij een passend ontwerp dat wij graag voor u willen realiseren. Kom langs bij ons in de werkplaats en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

    Meer weten over eiken schuren realiseren bij Hout en Living?

    Wilt u meer weten over onze werkzaamheden. Kijk dan eens op de website bij onze afgeronde projecten. U ziet dat wij verschillende stijlen kunnen bouwen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. Onze eikenhouten schuren hebben stuk voor stuk een ambachtelijke uitstraling. Spreekt u dat aan en wordt u onze volgende tevreden klant?