Eiken schuren

Eiken schuren nodig?

eiken schurenBent u op zoek naar een blikvanger in uw tuin? Bent u op zoek naar een opslag voor uw tuinspullen? Bent u op zoek naar eiken schuren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Hout & Living. Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar echt vakmanschap. Naast het ontwerpen en maken van prachtige overkappingen, poolhouses en bijgebouwen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor eiken schuren. Wij werken met het allerbeste eikenhout. Hierdoor hebben de eiken schuren een tijdloze uitstraling en gaan de eiken schuren jarenlang mee. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze afgeronde projecten. Laat u inspireren en verrassen door ons prachtige ambachtswerk. 

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken schuren bij Hout & Living

Eiken schuren nodig? Bij Hout & Living vindt u de mooiste afgeronde projecten. Op onze website kunt u uw hart ophalen aan de prachtige bijgebouwen, tuinkamers en tuinhuizen. Wij gebruiken het beste eikenhout. Omdat wij met eikenhout werken heeft u weinig onderhoud. Hout & Living staat bekend om zijn mooie tijdloze bijgebouwen. Wij bieden u de totaaloplossing aan van A tot Z. Onze ontwerpen zijn stuk voor stuk uniek. Wij bespreken graag met u uw wensen en komen graag bij u langs om een passende eiken schuur voor u te ontwerpen. Al onze projecten worden speciaal voor onze klanten op maat gemaakt. Onze vakmannen zijn innovatief en blijven u keer op keer verrassen. Wij doen ons uiterste best om al uw wensen samen te voegen in een mooi ontwerp. Hout & Living biedt u de totaaloplossing aan voor eiken schuren. Onze vakmannen werken volgens de oude ambacht methode. Wij benutten de kracht van de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’. Wij beheersen de klassieke bouwtechniek. Onze projecten zijn uniek! 

Meer weten over eiken schuren?

Bent u benieuwd of een eiken schuur past in uw tuin? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eiken schuur, een poolhouse of een overkapping van eikenhout? Heeft u vragen over ons vakmanschap of bent u op zoek naar inspiratie? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en gaan graag voor u op zoek naar de passende mogelijkheden voor uw tuin en uw wensen. Hout & Living is gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij zijn een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant?