Eiken schuur

Eiken schuur nodig?

eiken schuurBent u op zoek naar een eiken schuur? Wilt u een eiken schuur die volledig op maat gemaakt is? Hout en Living in Wijk en Aalburg is het ideale bedrijf om een eiken schuur te laten bouwen. Wij maken de eiken schuur van het beste eikenhout. Zo heeft u weinig onderhoud en gaat de eiken schuur jarenlang mee. Voor alle producten die wij bouwen gebruiken wij oude ambachtstechnieken. Dit houdt in dat wij de traditionele houtverbindingen toepassen zoals de ‘pen en gat verbinding’; de klassieke bouwtechnieken geven al ons werk een authentiek karakter. Ieder product is anders omdat wij deze volledig naar wens maken. Naast eiken schuren kunt u bij ons ook terecht voor een tuinpaviljoen, tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of voor een veranda op maat. Wij leveren altijd ambachtelijk vakwerk. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen met betrekking tot een eiken schuur.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Eiken schuur van het beste eikenhout

    Bij ons is alleen het beste eikenhout goed genoeg om te verwerken in een eiken schuur. Eikenhout is een mooie en sterke houtsoort die lang mee gaat. Een eiken schuur is een duurzaam product en heeft een natuurlijke uitstraling. Het heeft een tijdloze uitstraling waardoor de eiken schuur niet elk jaar vervangen hoeft te worden omdat hij u gaat vervelen. Elke eiken schuur is bij ons uniek omdat wij hem volledig op maat maken. Standaard eiken schuren kennen wij niet. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een eiken schuur op maat.  De schuur wordt aangepast naar de gebruikersfunctie die u wenst. Waar wilt u de schuur voor gebruiken? Wilt u de schuur misschien combineren met een bestaande schuur? Wij maken de eiken schuur helemaal zoals u dat wilt!

    Eiken schuur, van A tot Z geregeld!

    Uw eiken schuur is compleet ambachtelijk gemaakt. Omdat wij gebruikmaken van het beste eikenhout kunt u in alle rust en vrijheid genieten van het uitzicht. Wilt u graag een schuur waar u kunt ontspannen, werken, klussen of eten? Laat uw wensen aan ons weten en wij zorgen ervoor dat uw schuur niet zomaar een simpele schuur wordt maar een plaats waar u tot rust kunt komen. U bent bij Hout en Living aan het juiste adres als u op zoek bent naar een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat alle zaken geregeld zijn en dat u direct kunt genieten van uw eiken schuur op maat.  Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.