Eiken tuinhuis

Eiken tuinhuis nodig?

eiken tuinhuisBent u op zoek naar een eiken tuinhuis? Wilt u graag een op maat gemaakt tuinhuis plaatsen in uw tuin? Wij maken samen met u een origineel tuinhuis waar al uw wensen in verwerkt zijn.  Bij elk eiken tuinhuis is het ambachtelijke vakwerk duidelijk zichtbaar. Wij gebruiken een eeuwenoude manier van houtverwerking waar de ‘pen en gat verbinding’ centraal staat. Door onze unieke manier van bouwen heeft ieder project een authentiek karakter. Wilt u naast uw eiken tuinhuis een ander bijgebouw realiseren? Wilt u bijvoorbeeld een passende overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of veranda laten bouwen? Door gebruik te maken van puien met staal en veel glaswerk krijgt uw eiken tuinhuis een moderne look.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Het beste eikenhout voor uw eiken tuinhuis

    Elk bijgebouw proberen wij uniek en op maat te maken voor u. Wij zijn innovatief en blijven u verrassen. Al uw wensen worden verwerkt in een eiken tuinhuis zodat het niet een gewoon tuinhuis is maar een ruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen. Een tuinhuis is niet zomaar een tuinhuis bij ons. Een tuinhuis kan als schuur dienen waar ruimte is voor hobby’s en opslag maar het kan ook eventueel als werkplaats dienen. Daarbij kunnen wij een passende overkapping maken. Zo kunt u met mooi weer voor uw eiken tuinhuis zitten en als het iets frisser wordt dan kunt u binnen in uw tuinhuis zitten. Wilt u graag een tuinhuis neerzetten maar dan liever niet van eikenhout? Wij werken ook met vele andere houtsoorten zoals Douglas. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. Staat het buitenleven bij u ook centraal? Wij maken een uniek ontwerp dat helemaal bij u past. Het wordt een plaats om te genieten van eten, drinken en gezelligheid onder een mooi pannendak op een eikenhouten constructie.

    Totaaloplossing voor eiken tuinhuis

    Wilt u graag een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering? Dan bent u bij Hout en Living aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw buitenkamer volledig op maat gemaakt wordt. Een eiken tuinhuis kan bijvoorbeeld van stalen schuifpuien voorzien worden. De maten en eventuele roldeuren zorgen voor een praktisch en esthetische buitenruimte. Zoekt u nog een verlengstuk voor uw woning? Denk dan eens aan een overkapping. De stijl van de woning is terug gebracht in het ontwerp. Zo ontstaat er een verblijfplaats waarin binnen en buiten in elkaar overvloeien.  Bent u benieuwd geworden naar alles wat wij te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar een eiken tuinhuis op maat.