Eiken tuinhuis

Eiken tuinhuis nodig?

eiken tuinhuisOp zoek naar een eiken tuinhuis? U wilt graag een eiken tuinhuis plaatsen? Dan bent u bij Hout en Living te Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij maken unieke tuinhuizen helemaal naar uw wens. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het ambachtelijke vakwerk dat duidelijk zichtbaar is. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Wij bouwen alle soorten bijgebouwen, u kunt hierbij denken aan een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Uw tuinhuis krijgt een moderne uitstraling met stalen puien en veel glaswerk. Bij Hout en Living is alles mogelijk om uw droom tuinhuis te realiseren dat helemaal past bij de omgeving waar het komt te staan.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Het beste eikenhout voor uw eiken tuinhuis

Wilt u een eiken tuinhuis laten maken? Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is die weinig onderhoud vraagt en een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een eiken tuinhuis is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen mooie, tijdloze bijgebouwen. Een tuinhuis kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard tuinhuis bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u uw tuinhuis voor gebruiken? Wilt u uw tuinhuis combineren met een overkapping om zo een buitenverblijf te creëren waar u heerlijk kunt loungen? Allemaal vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we met u mee kunnen denken hoe we uw tuinhuis vorm gaan geven. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw tuinhuis uniek wordt. Wij letten op details want die maken uw tuinhuis pas helemaal af.

Totaaloplossing voor eiken tuinhuis

Een exclusief eiken tuinhuis van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Een tuinhuis is tegenwoordig steeds meer een buitenkamer waar u ontspant, werkt, klust of eet. Met een mooi tuinhuis dat op maat voor u gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering en wij zijn van A tot Z bij de realisatie van uw tuinhuis betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw buitenverblijf. Neem vrijblijvend contact met ons op!