Eiken tuinpaviljoen

Eiken tuinpaviljoen nodig?

eiken tuinpaviljoenBent u op zoek naar een eiken tuinpaviljoen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat alles onder één dak kan regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hout en Living verzorgt alle zaken van A tot Z voor u. Wij gaan graag een gesprek met u aan over wat uw wensen zijn voor een eiken tuinpaviljoen. Deze wensen zijn het uitgangspunt voor het ontwerp. Wij maken een ontwerp op maat waar al uw wensen tot in detail in verwerkt zijn. Ieder eiken tuinpaviljoen wordt op maat gemaakt. Dit betekent dat u bij ons geen standaard eiken tuinpaviljoen kunt kiezen. Weet u niet goed wat u in uw ontwerp wilt hebben? Onze experts helpen u graag bij het maken van een schets. Hierbij geven ze u tips en vertellen ze over onze diensten. Samen met u maken wij een passend ontwerp waar wij mee aan de gang gaan. Wilt u naast een tuinpaviljoen een overkapping, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis bouwen? Ook voor deze projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Eiken tuinpaviljoen van het beste eikenhout

    Wilt u een maatwerk eiken tuinpaviljoen laten maken? Wij kopen onze eigen materialen in en weten dus precies waar wij mee werken. Alleen het beste eikenhout is goed genoeg om te gebruiken. Eikenhout is een duurzaam product met een tijdloze uitstraling. Het materiaal gaat jarenlang mee en heeft niet veel onderhoud nodig. Ideaal dus! Wij maken uw eiken tuinpaviljoen op maat zodat hij in iedere tuin past. Het tuinpaviljoen wordt aangepast aan de grootte van uw tuin.

    Totaaloplossing voor eiken tuinpaviljoen

    Wilt u graag een nostalgische sfeer creëren of wilt u juist een moderne sfeer in uw eiken tuinpaviljoen? Wij kunnen prachtige glas in lood ramen verwerken met daar omheen eikenhouten gebinten en kolommen. U ziet de degelijke constructie van eikenhout opgaan met de larikshouten gepotdekselde wanden. Deze wanden zijn zwart geverfd om de sfeer te benadrukken. Wij realiseren dit houten tuinpaviljoen geheel op maat en naar uw wens. Om u een goede indruk te geven over de vormgeving maken wij het ontwerp in 3D. Bij ieder tuinpaviljoen wordt rekening gehouden met uw tuin en waarvoor u het wilt gebruiken. Om uw wensen goed te kunnen meenemen komen wij vooraf altijd geheel vrijblijvend bij u langs. Wij kunnen de ruimte zelf opmeten en tegelijk zien wij op welke plaats het paviljoen moet komen. Daarbij geven wij u informatie en advies op maat. Wij gaan graag een gesprek aan met u aan zodat u uw wensen kenbaar kunt maken.