Eikenhout bijgebouw

Eikenhout bijgebouw nodig?

eiken bijgebouwen limburgOp zoek naar een eikenhout bijgebouw? Heeft u plannen om een bijgebouw te laten plaatsen? Bij Hout en Living kunt terecht voor een mooi eikenhout bijgebouw dat helemaal naar uw wens gemaakt is. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is ons ambachtelijke vakwerk zichtbaar. Dat geldt ook voor het eikenhout bijgebouw dat u wilt laten bouwen. Wij letten op details want die maken van een bijgebouw iets unieks. Maar misschien kiest u voor een moderne uitstraling door het eikenhout te combineren met glas en staal. Wij denken met u mee zodat uw bijgebouw helemaal past in de omgeving waar deze komt te staan.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Ambachtelijk eikenhout bijgebouw laten maken

  Heeft u plannen om een eikenhout bijgebouw in uw tuin te plaatsen? Bij Hout en Living uit Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres. Hout en Living biedt ambachtelijk vakwerk wat resulteert in een uniek en tijdloos eikenhout bijgebouw dat een sieraad is voor uw tuin. Met een mooi eikenhout bijgebouw geniet u nog meer van het buitenleven! U krijgt er een extra living bij waar u heel wat aangename uurtjes kunt doorbrengen. Met een buitenkeuken en een kamado barbecue kunt u de heerlijkste gerechten klaar maken en met vrienden en familie heerlijk met elkaar buiten eten. Als de dagen wat koeler worden dan kunt u een houtkachel plaatsen die ervoor zorgt dat u toch warm zit. Hout en Living onderscheidt zich door het ambachtelijke vakwerk dat zichtbaar is in de details. Wij gebruiken eeuwenoude technieken zoals ‘pen en gat verbinding’ en klassieke bouwtechnieken die al onze projecten een uniek karakter geven. Wij hebben een voorliefde voor eikenhout. Dit robuuste, sterke hout gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Wij hebben een passie om stijlvolle creaties te bedenken en maken unieke tuinpaviljoens, overkappingen, poolhouses, gastenverblijven, boot- en tuinhuizen en carports.

  Offerte voor een eikenhout bijgebouw

  Als u ons benadert voor een eikenhout bijgebouw dan nodigen wij u eerst uit op ons kantoor voor een gesprek. Daar horen wij graag uw ideeën en wensen. Samen met u komen we dan tot een uniek ontwerp dat helemaal op maat is gemaakt. Wij maken nooit twee keer hetzelfde ontwerp dus u kunt ervan verzekerd zijn dat er van uw eikenhout bijgebouw geen tweede is. Kijk voor een impressie eens rond op deze website. Ziet u hoe mooi eikenhout zich laat combineren met moderne glazen wanden? Wij werken de met u besproken ideeën uit in een offerte en tekening. Zo nodig komen wij bij u op locatie kijken zodat we nog beter een passend ontwerp kunnen maken.

  Beter buitenleven met eikenhout bijgebouw

  Met een eikenhout bijgebouw zult u nog meer genieten van de rust van het betere buitenleven. Hout en Living biedt u een totaaloplossing waarbij u van A tot Z ontzorgd wordt. De houtconstructie wordt in onze eigen werkplaats voorbereid waarna ons team het bouwwerk bij u komt plaatsen. Wij gaan voor stijlvolle ideeën, hoogwaardige kwaliteit en een betrouwbare levering. Geniet nog meer van uw tuin en het buitenleven met een eikenhout bijgebouw van Hout en Living! Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij gaan graag voor u aan de slag!