Eikenhout bijgebouw

Eikenhout bijgebouw nodig?

eiken bijgebouwen limburgOp zoek naar een eikenhout bijgebouw? Heeft u plannen om een bijgebouw te laten plaatsen? Bij Hout en Living kunt terecht voor een mooi eikenhout bijgebouw dat helemaal naar uw wens gemaakt is. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is ons ambachtelijke vakwerk zichtbaar. Dat geldt ook voor het eikenhout bijgebouw dat u wilt laten bouwen. Wij letten op details want die maken van een bijgebouw iets unieks. Maar misschien kiest u voor een moderne uitstraling door het eikenhout te combineren met glas en staal. Wij denken met u mee zodat uw bijgebouw helemaal past in de omgeving waar deze komt te staan.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Eiken bijgebouw maken van het beste eikenhout

    Hout & Living kan ieder eiken bijgebouw voor u maken. Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is die weinig onderhoud vraag en ook een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een eikenhout bijgebouw is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen mooie tijdloze bijgebouwen. Een eikenhouten bijgebouw kan op veel manieren worden uitgevoerd want een standaard product bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u het bijgebouw voor gebruiken? Wilt u uw bijgebouw combineren met een overkapping om zo een buitenverblijf te creëren? Allemaal vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we mee kunnen denken hoe dat we uw bijgebouw vorm gaan geven. Alles is bespreekbaar en u kunt er zeker van zijn dat uw bijgebouw een uniek gebouw wordt.

    Eikenhout bijgebouw als buitenkamer

    Een exclusief eikenhout bijgebouw van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Een bijgebouw is tegenwoordig steeds meer een buitenkamer. Een ruimte waar u ontspant, werkt, klust of eet. Met een mooi bijgebouw dat helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Wij zijn van A tot Z bij de realisatie van uw bijgebouw betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer charme aan uw bijgebouw. Neem vrijblijvend contact met ons op!