Eikenhout schuren

Eikenhout schuren nodig?

eikenhout schurenBent u op zoek naar eikenhout schuren? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u eikenhout schuren ontwerpt en realiseert? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie plaatsje Wijk en Aalburg. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod en onze ambacht steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerpen en realiseren van eikenhout schuren. Een eikenhout schuur kunnen wij overal plaatsen. Meestal worden eikenhout schuren geplaatst in de tuin waar u uw gereedschap, tuinspullen, fietsen en auto’s veilig en droog in op kunt bergen. Bent u benieuwd naar onze eikenhout schuren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor eikenhout schuren graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eikenhout schuren op maat bij Hout & Living

  Bent u op zoek naar eikenhout schuren? Bent u op zoek naar een specialist voor het maken van unieke schuren gemaakt van eikenhout? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van eikenhout schuren. “Beleef intens de rust van het betere buitenleven” is het motto dat wij uitdragen. Dit merkt u terug in onze ontwerpen en de producten die wij hiervoor gebruiken. Door de jaren heen hebben wij prachtige eikenhout schuren mogen ontwerpen, realiseren en plaatsen bij verschillende klanten door heel Nederland. Op deze website vindt u verschillende afgeronde projecten, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden voor het maken van een eikenhouten schuur op maat. Doordat wij niet met standaard bouwpakketten werken kunnen wij al uw wensen vertalen in een passend ontwerp. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden? U kunt direct contact met ons opnemen. We zien uw aanvraag voor het op maat maken van eikenhout schuren graag tegemoet.

  Eikenhout schuren op maat

  Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een eikenhouten schuur laat maken en dat u een weloverwogen besluit wilt nemen. Door de jaren heen hebben wij een team van vakmensen om ons heen verzameld, dat graag uw wensen vertaalt naar een passend ontwerp. Het team van Hout & Living hanteert de eeuwenoude authentieke houtverbindingen techniek. Dit is de pen-en-gatverbinding die u in al onze projecten terug ziet. De klassieke bouwtechniek is een prachtige techniek voor het maken van de mooiste eikenhouten schuren. Omdat wij niet met kant-en-klare bouwpakketten werken kunnen wij u keer op keer maatwerk aanbieden aan al onze klanten. Hout & Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf met jarenlange ervaring in de houtsector. Wij beschikken over gedegen vakkennis. Niet alleen voor eikenhouten schuren bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor een overkapping op maat, tuinpaviljoen, pool house, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis kunt u bij ons terecht. Wij maken een eikenhouten schuur geheel op maat.

  Meer weten over eikenhout schuren op maat?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp? U kunt vrijblijvend al uw vragen aan ons stellen. We staan u graag te woord en laten graag voorbeelden zien van prachtige op maat gemaakte schuren, die gemaakt zijn van uniek eikenhout.