Eikenhout schuren

Eikenhout schuren nodig?

eikenhout schurenBent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over het ontwerp van prachtige eikenhouten schuren? Heeft u speciale wensen en bent u op zoek naar echte vakmensen die dit voor u kunnen realiseren? Bij Hout & Living in Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van eikenhout schuren ontwerpen en realiseren. Onze vakmannen denken graag met u mee en gaan met u op zoek naar passende mogelijkheden voor uw wensen. Samen met u nemen wij uw ideeën door en gaan aan de slag om eikenhout schuren te realiseren in uw tuin. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is? U kunt ons vrijblijvend benaderen. Wij vertellen u graag meer over ons vakmanschap. 

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eikenhout schuren van Hout & Living

Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk. Wij staan bekend om onze unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Hout & Living is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij werken alleen met het allerbeste eikenhout en maken hiermee de mooiste blikvangers in uw tuin. Naast het ontwerpen en realiseren van eikenhout schuren maken wij ook mooie tijdloze bijgebouwen. Het motto van Hout & Living dragen wij uit in onze ontwerpen. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Onze vakmannen doen er alles aan om dit gevoel in uw tuin te creëren door een eikenhout schuren volledig naar uw wensen te ontwerpen en op ambachtelijke wijze te maken. Of u nu op zoek bent naar een prachtige eikenhouten overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis, Hout & Living gaat voor u graag aan de slag. Wij bieden u een totaaloplossing aan van A tot Z. Hout & Living werkt op een oude ambachtelijke wijze. De eeuwenoude authentieke houtverbindingen worden bij ons keer op keer verwerkt in een project. Wij werken bijvoorbeeld met de ‘pen en gat verbinding’. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de klassieke bouwtechnieken blijven voortbestaan. 

Meer weten over eikenhout schuren?

Wilt u meer weten over ons vakmanschap? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. U vindt hier een ruim overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van ons vakmanschap. Onze medewerkers zien uw aanvraag graag tegemoet en gaan graag voor u aan de slag! Voor het ontwerpen van een schuur, tuinpaviljoen of een overkapping bent u bij ons aan het juiste adres!