Eikenhouten tuinhuis

Eikenhouten tuinhuis nodig?

eikenhouten tuinhuisBent u op zoek naar een eikenhouten tuinhuis? Heeft u speciale wensen en wilt u graag dat uw eikenhouten tuinhuis op maat gemaakt wordt door vakmensen? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Onze vakmannen staan graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar de mogelijkheden om uw ideale eikenhouten tuinhuis te realiseren. Wij werken niet met standaard tekeningen of bouwpakketten. Wij maken al onze projecten stuk voor stuk op maat voor onze klanten. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. Hout & Living is een begrip in Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Eikenhouten tuinhuis op maat

    Hout & Living staat bekend om zijn eeuwenoude vakmanschap. Wij werken tegenwoordig met de authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’. Bij elk project komt het oude ambachtswerk naar boven omdat Hout en Living de klassieke bouwtechnieken beheerst. Wij maken gebruik van het beste eikenhout voor onze projecten. Op deze manier heeft u minder onderhoud aan uw eikenhouten tuinhuis, bovendien maken wij gebruik van duurzame materialen. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’,  is het motto van Hout & Living. Naast het aanbieden van op maat gemaakte eikenhouten tuinhuizen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het realiseren van een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis of veranda. Van het ontwerp tot aan de realisatie van uw gewenste eikenhouten tuinhuis bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Wij maken graag voor u een eikenhouten tuinhuis op maat. 

    Meer weten over een unieke eikenhouten tuinhuis van Hout & Living?

    Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor het realiseren van uw eikenhouten tuinhuis? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek. Hout & Living biedt elke keer opnieuw ambachtelijk vakmanschap aan aan zijn klanten. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden op het gebied van ambachtelijk vakwerk, hoogwaardige kwaliteit en een smaakvolle stijl die wij graag omzetten in een uniek eikenhouten tuinhuis voor onze klanten. Wij bieden u de totaaloplossing aan van A tot Z. Wij zien uw aanvraag voor een eikenhouten tuinhuis op maat graag tegemoet.