Eikenhouten tuinhuis

Eikenhouten tuinhuis nodig?

eikenhouten tuinhuisBent u op zoek naar een eikenhouten tuinhuis? Bent u op zoek naar een eikenhouten tuinhuis op maat waar u uw tuinspullen in op kunt bergen of bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin waar u gezellige avonden kunt borrelen? Hout en Living heeft jarenlange ervaring met het op maat maken van eikenhouten tuinhuizen. In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten mogen ontwerpen en realiseren voor onze klanten. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van onze prachtige projecten. Laat u verrassen en inspireren door een prachtig op maat gemaakte eikenhouten tuinhuis. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Een eikenhouten tuinhuis realiseert u met de vakmannen van Hout en Living. 

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk

Eikenhouten tuinhuis nodig? Hout en Living heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden in het mooie dorpje Wijk en Aalburg. De vakmannen van Hout en Living maken prachtige tuinhuizen, poolhouses, overkappingen en bijgebouwen speciaal voor u op maat. Wij gebruiken alleen het allerbeste eikenhout voor onze projecten. Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een eikenhouten tuinhuis van Hout en Living. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, bij alles wat wij maken komt het oude ambachtswerk naar boven omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom eens langs in onze werkplaats en laat u inspireren! 

Meer weten over een eikenhouten tuinhuis op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste eikenhouten tuinhuis op maat? Bent u benieuwd of een eikenhouten tuinhuis iets voor uw tuin is? De vakmannen van Hout en Living maken graag voor u een ontwerp op maat. Een eikenhouten tuinhuis van Hout en Living is een echte blikvanger in uw tuin en is bovendien een goede opslagplaats voor bijvoorbeeld uw tuinspullen of gereedschap. Hout en Living is voor u hét adres als u op zoek bent naar een eikenhouten tuinhuis op maat. Wij bieden u een totaaloplossing aan van ontwerp tot aan de oplevering. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak om te kijken hoe wij uw tuinhuis vorm kunnen geven.