Eikenhouten tuinhuis

Eikenhouten tuinhuis nodig?

eikenhouten tuinhuisBent u op zoek naar een eikenhouten tuinhuis? Heeft u speciale wensen en wilt u graag dat uw eikenhouten tuinhuis op maat gemaakt wordt door vakmensen? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Onze vakmannen staan graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar de mogelijkheden om uw ideale eikenhouten tuinhuis te realiseren. Wij werken niet met standaard tekeningen of bouwpakketten. Wij maken al onze projecten stuk voor stuk op maat voor onze klanten. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. Hout & Living is een begrip in Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Ambachtelijk eikenhouten tuinhuis op maat

  Bent u op zoek naar eikenhouten tuinhuis? Bent u op zoek naar een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat graag de handen in elkaar slaat voor uw gewenste eikenhouten tuinhuis? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod en onze ambacht steeds verder ontwikkeld en uitgebreid waardoor wij vandaag de dag uw wensen uitstekend kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Door een eikenhouten tuinhuis in uw tuin te plaatsen heeft u niet alleen een prachtige blikvanger in uw tuin, maar u heeft tegelijkertijd een prachtige plek om de fietsen, een barbecue en verschillende tuingereedschap op te bergen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en realiseren van een eikenhout tuinhuis? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige afgeronde projecten en neem een kijken bij ons portfolio. Wij zien uw aanvraag voor een eikenhouten tuinhuis graag tegemoet.

  Hout & Living: de specialist voor uw eikenhouten tuinhuis

  Hout & Living beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van verschillende prachtige eikenhouten projecten. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, te alle tijde komt het oude ambachtswerk naar boven omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. “Beleef intens de rust van het betere buitenleven” is ons motto en dat dragen wij ook graag uit naar onze klanten. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en maken van een eikenhouten tuinhuis op maat weten wij als geen ander hoe wij uw wensen moeten vertalen naar een uniek ontwerp op maat. Al onze tuinhuizen worden gemaakt van het beste eikenhout en andere kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze prachtige houtsoort heeft een enorm lange levensduur zodat u een duurzaam eikenhouten tuinhuis creëert. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden op het gebied van ambachtelijk vakwerk, hoogwaardige kwaliteit en een smaakvolle stijl omgezet in eikenhouten bijgebouwen, exclusief op maat ontworpen en vervaardigd. Bij al onze projecten is het oude ambachtswerk zichtbaar.

  Meer weten over een eikenhouten tuinhuis?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de realisatie van een eikenhouten tuinhuis? Bent u benieuwd naar ons vakmanschap en wilt u meer weten over het op maat maken van uw gewenste tuinhuis? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.