Eikenhouten tuinhuis

Eikenhouten tuinhuis nodig?

eikenhouten tuinhuisBent u op zoek naar een eikenhouten tuinhuis? Heeft u speciale wensen en wilt u graag dat uw eikenhouten tuinhuis op maat gemaakt wordt door vakmensen? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Onze vakmannen staan graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar de mogelijkheden om uw ideale eikenhouten tuinhuis te realiseren. Wij werken niet met standaard tekeningen of bouwpakketten. Wij maken al onze projecten stuk voor stuk op maat voor onze klanten. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. Hout & Living is een begrip in Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Ambachtelijk eikenhouten tuinhuis op maat

  Wilt u graag een eikenhouten tuinhuis zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin en het buitenleven? Hout en Living is de specialist als het gaat om exclusieve bijgebouwen. Wij leveren uitsluitend maatwerk zodat u een eikenhouten tuinhuis krijgt dat helemaal aan uw wensen voldoet. Een eikenhouten tuinhuis van Hout en Living is werkelijk een parel in uw tuin. Wij werken enkel met het beste eikenhout en gebruiken verder ook alleen maar natuurlijke, authentieke materialen zodat het een harmonieus geheel wordt. Neem eens een kijkje bij onze afgeronde projecten op deze website en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden op het gebied van ambachtelijk vakwerk. Wij gaan graag voor u aan de slag om een exclusief eikenhouten tuinhuis voor u te realiseren. Voor iedereen die de intense rust van het betere buitenleven wil beleven is een mooi bijgebouw ideaal. De bijgebouwen die wij realiseren zijn van een tijdloze schoonheid die nooit zal vervelen. Eikenhout is een sterke houtsoort dat weinig onderhoud nodig heeft wat, voor de drukbezette mens van tegenwoordig een pluspunt is. U zult jarenlang probleemloos plezier hebben van uw eikenhouten tuinhuis want eikenhout is een sterke houtsoort met een lange levensduur.

  Totaaloplossing voor eikenhouten tuinhuis

  Als u contact met ons opneemt voor een eikenhouten tuinhuis dan nodigen wij u eerst uit op ons kantoor om te horen wat uw wensen zijn. Zo nodig komen wij ook bij u op locatie kijken. Uw wensen verwerken wij in een ontwerp. Na akkoord maken wij de houtconstructie in de werkplaats en komen deze bij u op locatie plaatsen. U hoeft nergens naar om te kijken, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Bij Hout en Living is altijd het oude ambachtswerk zichtbaar doordat wij de eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteren en de klassieke bouwtechnieken toepassen. Vergroot uw woongenot met een eikenhouten tuinhuis van Hout en Living!

  Ambachtelijk vakwerk

  Hout en Living is dé specialist op het gebied van ambachtelijk vakwerk, hoogwaardige kwaliteit en een smaakvolle stijl vervaardigd in een uniek eikenhouten maatwerk bijgebouw. Geniet nog meer van uw tuin met een eikenhouten tuinhuis. Nodig familie en vrienden uit voor een heerlijke BBQ. Met een eikenhouten tuinhuis zit u altijd beschut. Om uw buitenleven nog completer te maken bieden wij ook via onze afdeling Living buitenkeukens, , BBQ’s en kachels aan. Als u vragen heeft dan kunt u ons altijd bellen of ons een bezoek brengen in Wijk en Aalburg.