Eikenhouten bijgebouw

Ambachtelijk eikenhouten bijgebouw op maat

Bent u graag buiten en is een eikenhouten bijgebouw een wens van u? Hout en Living uit Wijk en Aalburg maakt unieke eikenhouten bijgebouwen op maat. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Zijn passie voor eikenhout en zijn jarenlange ambachtelijke ervaring zet hij graag in om stijlvolle, authentieke tuinpaviljoens, overkappingen, poolhouses, gastenverblijven, boothuizen, tuinhuizen en carports te realiseren. Een eikenhouten bijgebouw van Hout en Living kenmerkt zich door de markante vormgeving, gebruik van duurzame materialen en de bijzondere details. Het oude ambachtswerk is zichtbaar in bijvoorbeeld de eeuwenoude houtverbinding zoals ‘pen en gat’ en de klassieke bouwtechnieken. Met eikenhout krijgt het bijgebouw een robuust en landelijk karakter. Toch kunt u er een moderne twist aan geven met bijvoorbeeld stalen puien en glazen wanden. Modern en rustiek ontmoeten elkaar en vormen een prachtige combinatie. Hout en Living richt zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau. Uw eikenhouten bijgebouw is niet alleen handig om in te verblijven of uw spullen in op te bergen, maar het is ook nog eens een sieraad in uw tuin. Met een eikenhouten bijgebouw geniet u nog intenser van de rust van het betere buitenleven.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Duurzaam eikenhouten bijgebouw

  Hout en Living heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen en realiseren van bijgebouwen. Als u van plan bent om een bijgebouw te plaatsen in uw tuin zijn wij hét adres! Hout en Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf. Wij gebruiken alleen het beste eikenhout voor de bijgebouwen die wij maken. Met een eikenhouten bijgebouw kunt u alle kanten op. U kunt uw eikenhouten bijgebouw gebruiken als carport, boothuis, tuinhuis, poolhouse en nog veel meer. Wij bieden ambachtelijk vakwerk en beheersen de klassieke bouwtechnieken. Zo hanteren wij nog eeuwenoude houtverbindingen zoals de ‘pen-en-gatverbinding’. Onze constructies zijn stijlvol en authentiek. Met ons oog voor detail krijgt u een uniek eikenhouten bijgebouw waar geen tweede van is. Met een bijgebouw dat u gebruikt als tuinpaviljoen geniet u nog meer van uw tuin. Ziet u het al voor zich? Een mooie tuinkamer met een gezellig zitje om heerlijk te relaxen! U bent veel meer buiten omdat u beschut bent tegen regen en felle zon. Een eikenhouten bijgebouw is functioneel én een mooie eyecatcher in uw tuin. Eikenhout is een duurzame houtsoort. Het is onderhoudsarm en gaat jarenlang mee. De warme uitstraling harmonieert perfect met de omgeving. U raakt nooit uitgekeken op de tijdloze schoonheid van uw eikenhouten bijgebouw.

  Eikenhouten bijgebouw op maat

  Wij ontwerpen en vervaardigen exclusieve bijgebouwen volledig op maat. Op deze website kunt u de projecten zien die wij succesvol hebben afgerond. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Hout en Living is gedreven om stijlvolle creaties te ontwerpen. Onze eikenhouten bijgebouwen kenmerken zich door hun markante vormgeving en de duurzame materialen. Met ons oog voor detail maken wij elk bijgebouw helemaal áf! U bent welkom op ons kantoor in Wijk en Aalburg. Bij Hout en Living staan uw wensen en verlangens centraal. Wij luisteren naar uw ideeën en verwerken deze in een uniek ontwerp. U krijgt een offerte plus tekening van ons.

  Totaaloplossing eikenhouten bijgebouw

  Van ontwerp tot oplevering ontzorgen wij u compleet. Wij bieden een totaaloplossing. Hout en Living draagt zorg voor het ontwerp, de uitvoering en de afwerking. Onze gepassioneerde vakmensen gaan graag voor u aan de slag. U bepaalt alles tot in detail. Wilt u een rietgedekt dak of heeft u liever oud-Hollandse dakpannen? Kiest u voor een zinken of een koperen goot? Wij adviseren u graag! Maak uw buitenleven compleet met bijvoorbeeld een houthaard en een barbecue. Wij hebben hier een speciale afdeling Living voor. Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een eikenhouten bijgebouw van Hout en Living.