Eikenhouten bijgebouw

Ambachtelijk eikenhouten bijgebouw op maat

Bent u graag buiten en is een eikenhouten bijgebouw een wens van u? Hout en Living uit Wijk en Aalburg maakt unieke eikenhouten bijgebouwen op maat. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Zijn passie voor eikenhout en zijn jarenlange ambachtelijke ervaring zet hij graag in om stijlvolle, authentieke tuinpaviljoens, overkappingen, poolhouses, gastenverblijven, boothuizen, tuinhuizen en carports te realiseren. Een eikenhouten bijgebouw van Hout en Living kenmerkt zich door de markante vormgeving, gebruik van duurzame materialen en de bijzondere details. Het oude ambachtswerk is zichtbaar in bijvoorbeeld de eeuwenoude houtverbinding zoals ‘pen en gat’ en de klassieke bouwtechnieken. Met eikenhout krijgt het bijgebouw een robuust en landelijk karakter. Toch kunt u er een moderne twist aan geven met bijvoorbeeld stalen puien en glazen wanden. Modern en rustiek ontmoeten elkaar en vormen een prachtige combinatie. Hout en Living richt zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau. Uw eikenhouten bijgebouw is niet alleen handig om in te verblijven of uw spullen in op te bergen, maar het is ook nog eens een sieraad in uw tuin. Met een eikenhouten bijgebouw geniet u nog intenser van de rust van het betere buitenleven.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Duurzaam eikenhouten bijgebouw

    Wij werken het liefst met eikenhout omdat deze sterke houtsoort niet veel onderhoud nodig heeft en ook nog eens jarenlang meegaat. Wij gebruiken het beste eikenhout en dit duurzame hout is een prachtige houtsoort die zeer geschikt is om buiten te gebruiken. Als u interesse heeft in een eikenhouten bijgebouw dan nodigen wij u uit voor een gesprek op kantoor waar wij graag luisteren naar uw ideeën en wensen. Aan de hand daarvan maken wij een uniek ontwerp op maat. Geen enkel ontwerp is ooit hetzelfde zodat u zeker weet dat er geen tweede eikenhouten bijgebouw zoals dat van u bestaat.

    Totaaloplossing voor eikenhouten bijgebouw

    Hout en Living maakt mooie, tijdloze bijgebouwen waar u heel lang van zult genieten. Met een buitenkeuken en een houtkachel kunt u heerlijk buiten kokkerellen en samen met familie en vrienden buiten eten. Bij koudere dagen steekt u de houtkachel aan wat ook weer een geheel eigen charme heeft. Als u akkoord gaat met ons ontwerp dan ontzorgen wij u van A tot Z. Wij bieden een totaaloplossing waarbij wij u alles uit handen nemen. De gehele houtconstructie wordt in onze eigen werkplaats voorbereid waarna ons team het houtwerk bij u op locatie komt plaatsen. Geniet u binnenkort nog meer van het buitenleven met een mooi bijgebouw van Hout en Living?