Exclusieve bijgebouwen

Exclusieve bijgebouwen nodig?

exclusieve bijgebouwenBent u op zoek naar exclusieve bijgebouwen? Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor het ontwerp van exclusieve bijgebouwen? Onze vakmannen begrijpen dat. Wij denken graag met u mee. Wij bespreken graag met u uw wensen om samen met u op zoek te gaan naar mogelijkheden voor het door u gewenste bijgebouw. Hout & Living gaat graag voor u aan de slag. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website bij onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van ons vakmanschap en kunt u inspiratie op doen voor uw exclusieve bijgebouw.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Vakmanschap voor exclusieve bijgebouwen bij Hout & Living

  Wilt u een tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf of tuinpaviljoen laten plaatsen om nog meer van uw tuin te kunnen genieten? Hout en Living uit Wijk en Aalburg is dé specialist op het gebied van exclusieve bijgebouwen. Elk bijgebouw dat wij maken is uniek en past perfect in de omgeving. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke vakwerk en maatwerk. Omdat wij de klassieke bouwtechnieken beheersen en de eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding’ toepassen, is het oude ambachtswerk duidelijk zichtbaar. Onze exclusieve bijgebouwen hebben een authentieke uitstraling en zijn van een tijdloze schoonheid. U kunt een modern accent aan uw bijgebouw geven door bijvoorbeeld stalen puien en glaswerk te gebruiken. Als u bij ons aanklopt voor een exclusief bijgebouw dan brengen wij al uw wensen in kaart en denken creatief mee om tot een stijlvol ontwerp te komen. Wij komen graag op locatie kijken om het bijgebouw nog beter af te kunnen stemmen op de omgeving. Met een bijgebouw dat precies is zoals u het zich had voorgesteld, zult u nog meer genieten van uw tuin. Een bijgebouw van Hout en Living is niet alleen functioneel, maar het is ook een blikvanger in uw tuin.

  Exclusieve bijgebouwen op maat

  Hout en Living is het houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn jarenlange ervaring en vakkennis bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Met een klein team van gepassioneerde vakmensen heeft hij de meest uiteenlopende projecten afgerond. Voor onze projecten werken wij alleen met het beste eikenhout en andere kwalitatief hoogstaande materialen. Met een bijgebouw van Hout en Living heeft u een duurzaam, onderhoudsarm bijgebouw waar u een leven lang plezier van kunt hebben. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’ luidt onze slogan en met een bijgebouw van Hout en Living gaat u gegarandeerd nog meer genieten van het buitenleven.

  Ervaar de exclusieve bijgebouwen bij Hout & Living

  Wij bieden een totaaloplossing, van A tot Z. Dat betekent dat wij van ontwerp tot aan de oplevering u alles uit handen nemen. U hoeft enkel maar te zeggen wat uw wensen zijn en wij voeren het uit. Om in alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden te kunnen genieten van uw tuin, bieden wij met onze afdeling ‘Living’ ook buitenkachels, buitenkeukens etc. aan. Zo gebruikt u uw bijgebouw niet alleen in de zomermaanden, maar heeft u er het hele jaar door plezier van. Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor een exclusief bijgebouw bent u bij Hout en Living aan het juiste adres.