Exclusieve buitenverblijven 

Exclusieve buitenverblijven nodig?

exclusieve buitenverblijvenBent u op zoek naar exclusieve buitenverblijven? Bent u op zoek naar vakkundige vakmannen die voor u exclusieve buitenverblijven kunnen ontwerpen en realiseren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Hout & Living uit Wijk en Aalburg. U vindt bij ons nog ambachtelijk vakwerk. Wij zijn voor u hét bedrijf dat voor u een op maat gemaakt buitenverblijf kan realiseren. Wij staan bekend om onze unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Het motto van Hout & Living is niet voor niets ‘beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij maken voor u exclusieve buitenverblijven op maat waar u optimaal van kunt genieten zodat het buitenleven u nog meer plezier geeft. Wilt u meer weten over onze prachtige afgeronde projecten? Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor de realisatie van het door u gewenste exclusieve buitenverblijf.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Exclusieve buitenverblijven gemaakt van eikenhout

  Wilt u nog meer genieten van uw tuin en bent u op zoek naar een bijzonder bijgebouw? Hout en Living uit Wijk en Aalburg is dé specialist op het gebied van exclusieve buitenverblijven. Of het nu gaat om een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis, Hout en Living ontwerpt en realiseert een exclusief buitenverblijf dat helemaal aan uw wensen voldoet. Onze exclusieve buitenverblijven kenmerken zich door het ambachtelijke vakwerk dat wij toepassen. Bij al onze exclusieve buitenverblijven is het oude ambachtswerk duidelijk zichtbaar zoals de eeuwenoude ‘pen en gat’ houtverbinding. Het geeft al onze projecten een authentiek karakter. Wilt u graag uw buitenverblijf een moderne uitstraling geven dan kunnen wij het eikenhout combineren met glazen puien en staal. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke vakwerk én het maatwerk dat wij leveren. Met onze exclusieve buitenverblijven beleeft u nog intenser de rust van het betere buitenleven. U zult nog meer aangename uurtjes buiten kunnen doorbrengen met een exclusief buitenverblijf dat op maat is ontworpen en vervaardigd.

  Exclusieve buitenverblijven van het beste eikenhout

  Hout en Living werkt enkel met het beste eikenhout en andere kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een passie voor eikenhout omdat het een prachtige houtsoort is die een enorm lange levensduur heeft. Alle bijgebouwen die wij realiseren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn duurzaam. Geen enkel ontwerp is hetzelfde omdat wij geen standaardproducten leveren maar creatief meedenken met de klant en enkel maatwerk leveren. Wij hebben oog voor detail en onze detailuitwerking maken elk project helemaal áf. Een bijgebouw van Hout en Living is van een tijdloze schoonheid die volkomen in harmonie is met de natuurlijke omgeving. Het is een sieraad in uw tuin waar u met plezier naar kijkt, ook als u er geen gebruik van maakt.

  Totaaloplossing voor exclusieve buitenverblijven

  Hout en Living biedt een totaaloplossing van ontwerp tot aan de oplevering. Wij nemen u van A tot Z alles uit handen en zetten ons 100 procent in om voor u een buitenverblijf te realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn jarenlange ervaring in de houtsector en zijn gedegen vakkennis is uw project bij hem in goede handen. Met een klein team van gepassioneerde vakmensen heeft hij al vele exclusieve projecten afgerond. Om uw tuinbeleving compleet te maken biedt Hout en Living bijvoorbeeld ook buitenkeuken en kachels aan. Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een exclusief buitenverblijf van Hout en Living!