Exclusieve tuinpaviljoens

Exclusieve tuinpaviljoens nodig?

exclusieve tuinpaviljoensBent u op zoek naar echt ambachtswerk? Bent u op zoek naar een expert in het maken van exclusieve tuinpaviljoens? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Vele klanten gingen u al voor en zij genieten tegenwoordig van mooie en exclusieve tuinpaviljoens op maat. De medewerkers van Hout & Living weten als geen ander hoe zij uw wensen moeten vertalen in een uniek en exclusief ontwerp. Van het ontwerp tot aan de plaatsing van exclusieve tuinpaviljoens bent u bij Hout en Living aan het juiste adres. Vindt u het lastig om de juiste afmeting te bepalen? Wij bespreken graag met u uw wensen. Aan de hand van uw wensen en de grootte van uw tuin gaan wij graag voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw tuinpaviljoen een echte blikvanger wordt in uw tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Voor het laten maken van exclusieve tuinpaviljoens bent u bij Hout & Living aan het juiste adres.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Exclusieve tuinpaviljoens op maat

  Bent u op zoek naar exclusieve tuinpaviljoens? Geen doorsnee tuinpaviljoen waarvan er 13 in een dozijn gaan, maar een uniek tuinpaviljoen waarvan er geen tweede bestaat? Hout en Living uit Wijk en Aalburg is het houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout dat enkel exclusieve tuinpaviljoens en andere exclusieve buitenverblijven maakt zoals poolhouses, gastenverblijven, boothuizen, veranda’s en overkappingen. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke vakwerk en maatwerk. Bij elk project dat wij maken komt het oude ambachtswerk naar voren omdat wij werken met de eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding, en de klassieke bouwtechnieken beheersen. Wij hebben oog voor details en houden van creatieve detailuitwerkingen. Wij denken graag mee over het ontwerp van een mooi tuinpaviljoen dat perfect aan uw wensen voldoet. Hiervoor komen wij graag bij u op de locatie kijken waar het paviljoen geplaatst gaat worden. Al onze exclusieve tuinpaviljoens zijn van een tijdloze schoonheid waar u nooit op uitgekeken raakt. Ze zijn perfect in harmonie met hun omgeving. Geniet meer van uw tuin en het buitenleven met een tuinpaviljoen van Hout en Living. Voor exclusieve tuinpaviljoens bent u bij ons aan het juiste adres!

  Duurzame exclusieve tuinpaviljoens

  Onze exclusieve tuinpaviljoens worden alleen gemaakt van het beste eikenhout. Eikenhout is duurzaam omdat het een enorm lange levensduur heeft. Bovendien is eikenhout onderhoudsvrij wat voor drukbezette mensen mooi meegenomen is. Een eikenhouten tuinpaviljoen heeft een natuurlijke en rustieke uitstraling. Door gebruik te maken van glas en staal kunnen wij een modern tintje geven aan uw tuinpaviljoen. Als u bij ons aanklopt voor een exclusief tuinpaviljoen dan gaan wij met u rond de tafel en luisteren goed naar uw wensen. Wij ontwerpen graag stijlvolle creaties die een sieraad zijn in uw tuin. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’ is ons motto dat mogelijk gemaakt wordt met een exclusief tuinpaviljoen van Hout en Living!

  Ontwerp en realisatie van exclusieve tuinpaviljoens

  Voor uw tuinpaviljoen bieden wij een totaaloplossing. Van ontwerp tot realisatie nemen wij u alles uit handen. De drijvende kracht achter Hout en Living is Hans Burghout. Hans heeft een gedegen vakkennis en heeft jarenlange ervaring in de houtsector. Deze ervaring en vakkennis zet hij met een klein gepassioneerd team in om voor u een exclusief tuinpaviljoen te realiseren. Om uw tuinbeleving completer te maken kunt u ook een buitenkachel of een buitenkeuken laten installeren in uw tuinpaviljoen. Zo kunt u in alle seizoenen genieten van uw tuin terwijl u toch heerlijk warm zit. Ook voor kachels en buitenkeukens kunt u terecht bij Hout en Living!