Kapschuur

Kapschuur nodig?

kapschuurBent u op zoek naar een kapschuur? Heeft u uw oog laten vallen op een prachtig kapschuur en wilt u weten of een kapschuur ook toepasbaar is in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van onder andere kapschuren. Door de jaren heen is het aanbod in overkappingen, bijgebouwen en kapschuren steeds verder uitgegroeid en kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Hout en Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat al veel projecten zoals gastenverblijven, tuinpaviljoens, tuinhuizen, boothuizen, poolhouses, overkappingen, carports en veranda’s heeft gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een kapschuur bij u in de tuin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Wij zien uw aanvraag voor een kapschuur op maat graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Kapschuur op maat

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een kapschuur op maat kan maken? Heeft u uw oog laten vallen op een kapschuur en lijkt het u een goed idee om een kapschuur in uw tuin te laten plaatsen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van verschillende soorten kapschuren. Door de jaren heen is het aanbod in maatwerk steeds verder afgenomen maar Hout & Living vindt dit het mooiste werk om te doen. Wij werken namelijk niet met standaard bouwpakketten. Wij gaan keer op keer met onze klanten om de tafel om ideeën en wensen uit te wisselen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een passende kapschuur op maat voor u ontwerpen. Door een kapschuur toe te voegen aan uw tuin creëert u niet alleen een echte blikvanger, maar heeft u ook een mooie plek om in de late zonuurtjes te genieten van een kop koffie of een verfrissend drankje. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het op maat maken van een kapschuur? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u onze uitgebreide brochure, waarin u verschillende afgeronde projecten kunt bekijken. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het samenvoegen van uw wensen en ons vakmanschap. We zien uw aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.

  Kapschuur van Hout & Living

  Hout & Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf met jarenlange ervaring in de houtsector. Wij werken dan ook echt alleen met het beste eikenhout waar u jarenlang plezier van zult hebben. Hout & Living is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Ondanks deze ligging kunnen wij u in heel Nederland goed van dienst zijn en komen we graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Samen met uw wensen kunnen we goed zien of de mogelijkheden voor het maken van een kapschuur aanwezig zijn. Daarnaast kunnen we direct zien waar de kapschuur moet komen te staan en wat de beste plek is. Door een goed beeld te creëren van uw tuin, kunnen wij uw wensen samenbundelen in een passend ontwerp. Hout & Living beschikt over een klein en gedreven team, dat graag de handen ineen slaat voor het verwerken van uw wensen. Door de jaren heen hebben wij een team van vakmensen om ons heen verzameld dat graag voor u aan de slag gaan. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij de houtconstructie van een kapschuur al maken in onze werkplaats, om deze vervolgens bij u in de tuin te plaatsen. Hout & Living hanteert de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals de pen-en-gatverbinding. Hierdoor maken wij unieke ontwerpen met een prachtige uitstraling. Daarnaast beheersen wij de klassieke bouwtechnieken en kunnen wij voor onze klanten een passende kapschuur ontwerpen en realiseren. Wij zijn specialist als het gaat om exclusieve gebouwen zoals een kapschuur van eikenhout.

  Kapschuur van eikenhout

  Hout & Living maakt prachtige kapschuren van eikenhout. Eikenhout heeft een lange levensduur en is bovendien ook een duurzame houtsoort. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Wij weten dan ook precies waar wij onze eiken houtsoorten moet halen. Doordat wij prachtig en duurzaam eikenhout gebruiken, zult u de nerven en de knoesten blijven zien. Hierdoor krijgt een kapschuur een stoere en robuuste uitstraling. Hout & Living staat bekend om het leveren van maatwerk, doordat wij goed luisteren de wensen van de klant. Daarnaast zijn wij dé specialist in het toevoegen van authentieke materialen. Wij beschikken over gepassioneerde vakmensen die meedenken en professioneel adviseren in de stijl van de wensen van de klant. Het team van Hout & Living heeft de vakkennis in huis voor de realisatie van exclusieve kapschuren op maat. Niet alleen voor een eiken kapschuur bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor een overkapping, tuinpaviljoen, pool house, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis kunt u bij ons terecht. Wij kunnen deze unieke bijgebouwen ook combineren met elkaar, zodat u een prachtige eenheid krijgt in de tuin. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? Wilt u meer weten over de kosten voor het op maat maken van een eikenhouten kapschuur? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen voor een prijsindicatie. Het team van Hout & Living staat u graag te woord en vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw tuin.