Kapschuur

Kapschuur nodig?

kapschuurBent u op zoek naar een kapschuur? Heeft u uw oog laten vallen op een prachtig kapschuur en wilt u weten of een kapschuur ook toepasbaar is in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van onder andere kapschuren. Door de jaren heen is het aanbod in overkappingen, bijgebouwen en kapschuren steeds verder uitgegroeid en kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Hout en Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat al veel projecten zoals gastenverblijven, tuinpaviljoens, tuinhuizen, boothuizen, poolhouses, overkappingen, carports en veranda’s heeft gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een kapschuur bij u in de tuin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Wij zien uw aanvraag voor een kapschuur op maat graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Kapschuur op maat

  Wilt u een mooie overkapping in uw tuin die meer is dan enkel een overkapping? Dan is een kapschuur van Hout & Living precies iets voor u! Hout & Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Een vakman in hart en nieren. Zijn jarenlange ervaring en vakmanschap zet hij in voor de realisatie van exclusieve bijgebouwen. Wij kunnen elk soort bijgebouw voor u maken. Denk hierbij aan een tuinpaviljoen, boothuis, poolhouse, carport, gastenverblijf of kapschuur. Een kapschuur is een soort overkapping. Hierbij is de achterkant altijd gesloten en de voorkant open. Typerend voor een kapschuur is de hoge nok. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Er zijn variaties met één of beide zijwanden gesloten. Hout & Living maakt elke kapschuur op maat. Al uw wensen verwerken wij in een authentieke kapschuur op maat. Wij hebben een voorliefde voor bijgebouwen die voornamelijk gemaakt zijn van eikenhout. Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk en hanteert de klassieke bouwtechnieken. De traditionele houtverbindingen zoals de ‘pen-en-gatverbinding’, geven onze bijgebouwen een authentiek karakter. Onze bijgebouwen zijn van een tijdloze schoonheid die volledig in harmonie is met de natuurlijke omgeving. Een kapschuur is multifunctioneel. U kunt er heerlijk overdekt zitten als het weer niet meewerkt. Ook kunt u het als bergplaats of als carport gebruiken.

  Kapschuur op maat

  Bij Hout & Living staan uw wensen centraal. Heeft u bepaalde ideeën hoe uw kapschuur eruit moet komen te zien? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek op ons kantoor. We luisteren goed naar uw wensen en we komen kijken op de plaats waar u de kapschuur wilt zetten. Alle ideeën werken wij uit in een mooi ontwerp met offerte en tekening. Gaat u hiermee akkoord dan gaan wij aan de slag in onze werkplaats. Hout & Living denkt mee over het ontwerp, voert het uit en werkt alles perfect af. Elk detail nemen wij met u door. Wij leveren maatwerk. Maatwerk houdt bij ons in dat u ook de details bepaalt. Wilt u een rietgedekt dak of liever oud-Hollandse dakpannen of Tule du Nord? Kiest u voor dakgoten van koper of zink? Combinaties van eikenhout met glas en stalen kozijnen zijn ook mogelijk. Misschien wilt u een open haard laten inmetselen? Bij Hout & Living is het geen enkel probleem. Wij zijn specialist in het toevoegen van authentieke materialen. Tijdens het hele proces wordt u door ons volledig ontzorgd. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bieden een totaaloplossing van a tot z. Het eindresultaat is een prachtige, duurzame kapschuur. U zult er jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

  Meer genieten van het buitenleven

  Met een kapschuur kunt u meer genieten van het buitenleven. U hoeft niet ver van huis om te kunnen ontspannen. In uw eigen tuin kunt u heerlijk relaxen in een beschutte omgeving. Laat uw kapschuur bouwen met alleen de voorkant open. Zo kunt u er in alle seizoenen en in alle weersomstandigheden van genieten. Maak uw tuinbeleving compleet met een comfortabel zitje. Als het koud is doet u de vuurkorf op houtkachel aan wat een bijzondere sfeer geeft. Een kapschuur biedt ook beschutting op hete dagen als de zon fel schijnt. Hout & Living richt zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau. Onze slogan luidt niet voor niets: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Wij maken van een kapschuur zoveel meer dan alleen een opslagplaats. Wij maken van een kapschuur een ruimte waar u kunt onthaasten. In deze gejaagde tijd is het nodig dat we regelmatig pas op de plaats maken. Het is toch geweldig als dit dichtbij huis mogelijk is. Geniet met familie en vrienden van een ontspannen avondje in uw eigen tuin!

  Eikenhouten kapschuur

  Voor al onze bijgebouwen gebruiken wij alleen het beste eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort met een lange levensduur. Het hout dat wij gebruiken is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Onze bijgebouwen zijn duurzaam en u zult er jarenlang zorgeloos plezier van hebben. Wij maken voor u een kapschuur die in volkomen harmonie is met de omgeving. Een kapschuur van Hout & Living is van een tijdloze schoonheid die nooit verveelt. Het is en blijft een sieraad in uw tuin waar u niet op uitgekeken raakt. Onze bijgebouwen onderscheiden zich door ons ambachtelijke vakwerk en maatwerk. Wij maken voor een een overkapping met een exclusieve uitstraling. U kunt uw overkapping met alle luxe laten uitvoeren die u maar wenst. Ook daarvoor kunt u bij Hout & Living terecht. Wilt u nog meer van uw overkapping genieten met een buitenkeuken en/of een Green Egg BBQ? Ook dan bent u bij Hout & Living aan het juiste adres! Wij adviseren u om eens een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van onze succesvol afgeronde projecten. Laat u inspireren door de diversiteit van de bijgebouwen die wij gemaakt hebben. Ook voor uw kapschuur gaan wij graag aan de slag. U kunt rekenen op een betrokken houding. Het hele proces voeren wij in eigen beheer uit. Wij maken uw kapschuur geheel zoals u dat wenst. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.