Kapschuur

Kapschuur nodig?

kapschuurBent u op zoek naar een kapschuur? Heeft u uw oog laten vallen op een prachtig kapschuur en wilt u weten of een kapschuur ook toepasbaar is in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van onder andere kapschuren. Door de jaren heen is het aanbod in overkappingen, bijgebouwen en kapschuren steeds verder uitgegroeid en kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Hout en Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat al veel projecten zoals gastenverblijven, tuinpaviljoens, tuinhuizen, boothuizen, poolhouses, overkappingen, carports en veranda’s heeft gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een kapschuur bij u in de tuin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Wij zien uw aanvraag voor een kapschuur op maat graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Kapschuur van Hout & Living

    Hout & Living beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap in het op maat maken van onder andere kapschuren. Een kapschuur kenmerkt zijn naam door de schuine kap waardoor er genoeg schaduw ontstaat maar ook de zon nog zijn werk kan doen. Door een kapschuur te plaatsen in uw tuin creëert u een unieke plek met een prachtige uitstraling. Ons team van specialisten maken keer op keer kapschuren op maat doordat er geen tuin hetzelfde is en wij uw wensen graag vertalen naar een passend ontwerp. Te allen tijde komt het oude ambachtswerk naar boven in al onze ontwerpen. Doordat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst blijven wij onze klanten verbazen. Wij werken alleen met het beste eikenhout en ook de andere materialen zijn van hoge kwaliteit. Een eiken kapschuur van Hout & Living is van een tijdloze schoonheid en zal nooit vervelen. Eikenhout heeft een lange levensduur en is duurzaam waarmee wij de mooiste ontwerpen kunnen realiseren.

    Meer weten over een kapschuur?

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze vakmanschap en kennis? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze afgeronde projecten. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf met jarenlange ervaring in de houtsector. Wij werken met een klein gepassioneerd team om al onze projecten perfect uit te voeren.