Landelijke bijgebouwen

Landelijke bijgebouwen nodig?

landelijke bijgebouwenBent u op zoek naar een bedrijf dat landelijke bijgebouwen neerzet? Niet zomaar landelijke bijgebouwen maar landelijke bijgebouwen die volledig op maat zijn gemaakt? Dan bent u bij Hout en Living in Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij maken landelijke bijgebouwen op maat. Uw wensen staan centraal voordat wij beginnen met ontwerpen en bouwen. Wij bouwen alleen met de beste materialen en nemen geen genoegen met net een voldoende. Alles moet goed zijn! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat is nooit veranderd. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ komen hierin duidelijk terug. De klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een uniek en authentiek karakter. Naast dat wij landelijke bijgebouwen kunnen realiseren, bent u ook bij ons aan het juiste adres als het gaat om een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Alles wordt bij ons op maat gemaakt en volledig naar uw wensen ontworpen.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Landelijke bijgebouwen van het beste eikenhout

  Heeft u plannen om een bijgebouw in uw tuin te plaatsen? Bent u op zoek naar een specialist in landelijke bijgebouwen? Bij Hout en Living uit Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van exclusieve landelijke bijgebouwen. U kunt hierbij denken aan tuinpaviljoens, boothuizen, gastenverblijven, tuinhuizen, poolhouses, carports, veranda’s en overkappingen. Hout en Living onderscheidt zich van andere partijen door het ambachtelijke vakwerk en het maatwerk dat wij leveren. Al onze projecten zijn van een tijdloze schoonheid die in volkomen harmonie zijn met de omgeving. Omdat wij enkel werken met het beste eikenhout hebben al onze bijgebouwen een natuurlijke uitstraling en zijn ze een lust voor het oog. Wie enigszins verstand heeft van houtbewerking ziet dat wij vakwerk leveren. Bij ons is altijd het oude ambachtswerk zichtbaar. Wij beheersen de klassieke bouwtechnieken en hanteren eeuwenoude houtverbindingen zoals de ‘pen en gat verbinding’. Het geeft aan al onze projecten een authentieke uitstraling. Met ons oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw bijgebouw helemaal áf is. Met een landelijk bijgebouw in uw tuin zult u nog meer genieten van het buitenleven. Onze slogan luidt niet voor niets: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’.

  Totaaloplossing voor landelijke bijgebouwen

  Ook als u geen enkel idee heeft hoe uw bijgebouw eruit moet komen te zien, kunnen wij u helpen. Wij komen graag bij u op locatie kijken om met u mee te kunnen denken. Creatief meedenken met onze klanten vinden wij een mooie uitdaging en wij dragen graag ons steentje bij aan een mooi ontwerp. Wij bieden een totaaloplossing, van A tot Z. Vanaf het ontwerp tot aan de realisatie nemen wij u alles uit handen. U vertelt ons uw wensen en wij maken een prachtig ontwerp dat daar compleet bij aansluit.

  Landelijke en duurzame bijgebouwen als buitenkamer

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij enkel met het beste eikenhout en ander kwalitatief hoogstaande materialen. Van een eikenhouten bijgebouw zult u door de lange levensduur uw leven lang plezier hebben. Door het eikenhout te combineren met glas en staal kunt u aan uw bijgebouw een eigentijds tintje geven. Hout en Living is het exclusieve houtverwerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn vakkennis en ervaring maakt hij met zijn kleine gepassioneerde team van elk project een juweeltje. Neem eens een kijkje bij de uiteenlopende afgeronde projecten en laat u inspireren. Voor elk project gaan wij enthousiast aan de slag zodat u nog meer van het buitenleven kunt genieten.