Landelijke bijgebouwen

Landelijke bijgebouwen nodig?

landelijke bijgebouwenBent u op zoek naar een bedrijf dat landelijke bijgebouwen neerzet? Niet zomaar landelijke bijgebouwen maar landelijke bijgebouwen die volledig op maat zijn gemaakt? Dan bent u bij Hout en Living in Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij maken landelijke bijgebouwen op maat. Uw wensen staan centraal voordat wij beginnen met ontwerpen en bouwen. Wij bouwen alleen met de beste materialen en nemen geen genoegen met net een voldoende. Alles moet goed zijn! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat is nooit veranderd. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ komen hierin duidelijk terug. De klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een uniek en authentiek karakter. Naast dat wij landelijke bijgebouwen kunnen realiseren, bent u ook bij ons aan het juiste adres als het gaat om een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Alles wordt bij ons op maat gemaakt en volledig naar uw wensen ontworpen.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Landelijke bijgebouwen van het beste eikenhout

Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten op het gebied van landelijke bijgebouwen van eikenhout. Eikenhout is een mooie en sterke houtsoort die lang mee gaat. Het is een onderhoudsarm product met een tijdloze uitstraling. Al eeuwenlang is eikenhout een materiaal dat veel gebruikt wordt.  De bijgebouwen van eikenhout gaan jarenlang mee en blijven mooi. Wij hebben geen standaard landelijke bijgebouwen omdat ieder bijgebouw op maat gemaakt wordt. Heeft u al een idee hoe uw landelijke bijgebouwen eruit moeten komen te zien? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u een ontwerp op maat maken. Ook als u nog niet precies weet hoe het moet worden dan kunnen wij u toch helpen. Onze experts hebben de nodige kennis en expertise in huis om een ontwerp op maat te maken aan de hand van uw wensen.

Landelijke bijgebouwen als buitenkamer

Naast dat wij veel met eikenhout werken, gebruiken wij ook regelmatig kastanjehout of douglas hout. Met alle soorten hout kunnen wij uw landelijke bijgebouwen maken. Misschien heeft u wel een voorkeur voor een houtsoort maar mocht u nog geen keuze hebben gemaakt dan vertellen wij graag de verschillen tussen de houtsoorten. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om bijgebouwen, carporten, tuinhuizen, poolhouse, buitenverblijven, overkappingen, schuren, veranda’s, tuinkamers en tuinpaviljoenen te maken. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar een passend ontwerp.