Tuinhuis op maat Limburg

Tuinhuis op maat Limburg nodig?

tuinhuis op maat limburgHeeft u plannen om een houten tuinhuis op maat Limburg te laten bouwen? Dan bent u bij Hout en Living te Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij maken een tuinhuis helemaal zoals u dat wenst. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het ambachtelijke vakwerk dat wij toepassen. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is het oude ambachtswerk zichtbaar. Misschien wilt u een combinatie van rustiek met modern. Met stalen puien en veel glaswerk is het duidelijk een tuinhuis van de moderne tijd. Alles is mogelijk om uw droom tuinhuis te realiseren dat helemaal past bij de omgeving waar het komt te staan. Op zoek naar een tuinhuis op maat Limburg? Dan bent u op zoek naar Hout & Living!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Tuinhuis op maat Limburg van het beste eikenhout

    Op zoek naar tuinhuis op maat Limburg? Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is, weinig onderhoud nodig heeft en ook een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een tuinhuis op maat Limburg van eikenhout is duurzaam en het heeft een natuurlijke uitstraling. Hout en Living bouwt mooie tijdloze bijgebouwen. Een tuinhuis kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard tuinhuis bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u uw tuinhuis voor gebruiken? Wilt u uw tuinhuis combineren met een overkapping? Allemaal vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we mee kunnen denken hoe we uw exclusieve tuinhuis vorm gaan geven. Alles is mogelijk en u kunt er zeker van zijn dat uw tuinhuis een uniek gebouw wordt.

    Tuinhuis als buitenkamer

    Een exclusief eikenhouten tuinhuis van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Een tuinhuis is tegenwoordig steeds meer een buitenkamer. Een buitenkamer waar u ontspant, werkt, klust of eet. Met een mooi tuinhuis dat helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Wij zijn van A tot Z bij de realisatie van uw tuinhuis betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw buitenverblijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.