Tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat nodig?

tuinkamer op maatBent u op zoek naar een tuinkamer op maat? Bent u op zoek naar een expert die werkt met eikenhout? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. In de afgelopen jaren hebben wij vele tuinkamers op maat voor onze klanten ontworpen en gerealiseerd. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en is het oude ambachtswerk bij ons in stand gebleven. Voor het aanbouwen van een tuinkamer op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar onze specialiteiten of wilt u meer weten over het op maat maken van een tuinkamer? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een tuinkamer? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze specialiteiten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Tuinkamer op maat laten maken

  Wilt u graag meer leefruimte maar is een complete verbouwing geen optie? Of wilt u meer van uw tuin genieten? Hout en Living heeft voor u de oplossing in de vorm van een tuinkamer. Met een tuinkamer op maat geniet u van binnen én buiten! Een tuinkamer op maat die aan uw huis geplaatst wordt is een verlengstuk van uw woonkamer die in verbinding staat met buiten. Een tuinkamer op maat kan ook los van uw huis geplaatst worden. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan maken wij voor u de perfecte tuinkamer op maat. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijk vakwerk op maat. Wij beheersen de klassieke bouwtechnieken en hanteren eeuwenoude houtverbindingen zoals de ‘pen en gat verbinding’. Dit handwerk is duidelijk zichtbaar en het maakt ons werk uniek en authentiek. Hout en Living voert geen standaard ontwerpen uit. Bij elk project denken wij graag mee om tot een creatief ontwerp te komen. Van uw tuinkamer op maat bestaat er geen tweede. Al onze projecten zijn van een tijdloze schoonheid en zijn volkomen in harmonie met de natuurlijke omgeving. Een tuinkamer op maat is niet alleen een praktische oplossing, maar het is bovendien een prachtige blikvanger.

  Tuinkamer op maat met detailuitwerking

  Hout en Living werkt alleen met kwalitatief hoogstaande materialen en het beste eikenhout. Een tuinkamer van eikenhout is duurzaam omdat het een enorm lange levensduur heeft. Wij hebben dan ook een passie voor eikenhout. Met ons oog voor detail en onze detailuitwerking zetten wij onze handtekening op elk project. Een tuinkamer van eikenhout heeft een rustieke uitstraling. Wilt u een meer eigentijdse tuinkamer dan kunnen wij er een modern tintje aan geven door het eikenhout te combineren met bijvoorbeeld glas en staal.

  De specialist voor een complete eiken tuinkamer met kachel op maat!

  Wilt u alle seizoen en bij alle weersomstandigheden genieten van uw tuinkamer? U kunt bij ons ook terecht voor kachels en buitenkeukens. Zo maakt u uw tuinbeleving nog completer! Van ontwerp tot aan de oplevering bieden wij een totaaloplossing, van A tot Z. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn jarenlange ervaring in de houtsector is uw project bij hem in goede handen. De meest uiteenlopende projecten heeft hij inmiddels met zijn gepassioneerde team vakmensen succesvol afgerond. Onze slogan luidt: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Met een tuinkamer van Hout en Living zult u nog meer aangename uurtjes buiten doorbrengen.