Tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat nodig?

tuinkamer op maatBent u op zoek naar een tuinkamer op maat? Bent u op zoek naar een expert die werkt met eikenhout? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. In de afgelopen jaren hebben wij vele tuinkamers op maat voor onze klanten ontworpen en gerealiseerd. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en is het oude ambachtswerk bij ons in stand gebleven. Voor het aanbouwen van een tuinkamer op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar onze specialiteiten of wilt u meer weten over het op maat maken van een tuinkamer? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een tuinkamer? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze specialiteiten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Tuinkamer op maat laten maken

  Is een tuinkamer op maat altijd al een wens van u geweest? Hout en Living uit Wijk en Aalburg kan deze wens voor u realiseren! Wij zijn specialist op het gebied van exclusieve bijgebouwen zoals een poolhouse, carport, schuur, tuinhuis, tuinkamer op maat etc. Met onze jarenlange ervaring kunnen we elke tuinkamer op maat realiseren die u maar wenst. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke vakwerk op maat. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten die u zeker zullen inspireren. Als u bij ons aanklopt voor een tuinkamer op maat dan denken wij graag met u mee over een mooi ontwerp dat in uw tuin past. Zo nodig komen wij op locatie kijken om u nog beter te kunnen adviseren. Met een tuinkamer op maat zult u nog meer van het buitenleven genieten. Wij werken altijd met het beste eikenhout voor de bijgebouwen die wij maken. Al ons hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. De bijgebouwen van Hout en Living zijn zonder uitzondering stijlvol en tijdloos. U zult uw leven lang plezier hebben van uw tuinkamer op maat. Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een mooie tuinkamer op maat die helemaal naar uw wensen is gemaakt.

  Ambachtelijke tuinkamer op maat

  In alle bijgebouwen die wij maken komt het oude ambachtswerk naar boven wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. Wij gebruiken namelijk nog de eeuwenoude authentieke houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en wij beheersen de klassieke bouwstijlen. Een buitenverblijf van Hout en Living is niet alleen functioneel maar het is ook een echt sieraad in uw tuin. Geniet nog meer van uw tuin door met familie en vrienden te genieten van bijvoorbeeld een heerlijke BBQ in uw tuinkamer. U zit daar beschut voor zowel de felle zon als voor de regen.

  Vragen over tuinkamer op maat

  Als u meer wilt weten over uw tuinkamer op maat dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom eens langs in Wijk en Aalburg. Wij bieden een totaaloplossing van A tot Z. U hoeft zich van ontwerp tot oplevering nergens druk om te maken. Tot Hout en Living hoort ook de afdeling Living waar u sfeer en charme vindt. Voor alles wat het buitenleven compleet maakt zoals een buitenkeuken, kachels en BBQ’s kunt u ook bij Hout en Living terecht. Horen wij binnenkort van u?