Tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat nodig?

tuinkamer op maatBent u op zoek naar een tuinkamer op maat? Bent u op zoek naar een expert die werkt met eikenhout? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. In de afgelopen jaren hebben wij vele tuinkamers op maat voor onze klanten ontworpen en gerealiseerd. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en is het oude ambachtswerk bij ons in stand gebleven. Voor het aanbouwen van een tuinkamer op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar onze specialiteiten of wilt u meer weten over het op maat maken van een tuinkamer? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een tuinkamer? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze specialiteiten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Tuinkamer op maat laten maken 

    Hout & Living in Wijk en Aalburg kan uw droom verwezenlijken als u graag een eikenhouten tuinkamer op maat wilt. Onze vakmannen weten als geen ander wij zij voor u kunnen betekenen en bespreken graag met u uw wensen. Wij werken niet met standaard bouwpakketten, wij maken voor al onze klanten een tuinkamer op maat. Iedere woning is anders, iedere tuin is anders. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en te kijken naar de mogelijkheden die hun tuin of woning biedt, komt er een ontwerp tot stand. Hout & Living staat bekend om zijn eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’. Daarnaast geven wij met de klassieke bouwtechnieken al onze projecten een authentiek karakter. Bent u op zoek naar een tuinkamer op maat, een overkapping, een poolhouse of een gastenverblijf? Bij Hout & Living gaan wij graag voor u aan de slag. Vertel uw wensen aan de experts van Hout & Living en wij gaan met onze ervaring en creativiteit de mooiste tuinkamer van eikenhout maken. 

    De specialist voor een eiken tuinkamer op maat!

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een tuinkamer? Bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen vertalen naar een uniek ontwerp? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Naast het maken van unieke tuinkamers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor unieke unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Hout & Living biedt u een totaaloplossing aan.