Tuinpaviljoen op maat 

Tuinpaviljoen op maat  nodig?

tuinpaviljoen op maat Bent u op zoek naar een tuinpaviljoen op maat? Bent u op zoek naar een op maat gemaakte tuinpaviljoen dat perfect staat in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van tuinpaviljoen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u in een mooie op maat gemaakte eikenhouten tuinpaviljoen wilt genieten van heerlijke zomerse avonden. Door uw wensen bespreekbaar te maken met één van onze vakmannen gaan wij graag voor u op zoek naar een passende oplossing voor uw gewenste tuinpaviljoen op maat. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuinpaviljoen op maat kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Tuinpaviljoen op maat bij Hout & Living 

    Hout & Living staat bekend om zijn authentieke werkwijze. Wij werken al jarenlang met de eeuwenoude authentieke houtverbindingen zoals pen en gat verbinding. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’, is het motto van Hout & Living. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd komt het oude ambachtswerk naar boven. De vakmannen van Hout & Living beheersen de klassieke bouwtechnieken waardoor wij unieke en bijzondere tuinpaviljoens op maat kunnen maken voor onze klanten. Wij maken gebruik van het allerbeste eikenhout. Hierdoor behoudt uw gewenste overkapping of tuinpaviljoen zijn prachtige kleur en is het eikenhout onderdeel van uw tuin. Door gebruik te maken van eikenhout heeft uw tuinpaviljoen weinig onderhoud nodig. 

    Tuinpaviljoen op maat laten maken

    Laat een tuinpaviljoen op maat maken door de specialisten van Hout & Living. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van uw gewenste tuinpaviljoen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en op welke manier wij uw wensen kunnen vertalen naar een prachtig en uniek ontwerp? Wij nodigen u graag uit om een contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van uw wensen. Een tuinpaviljoen op maat realiseert u samen met de vakmannen van Hout & Living in Wijk en Aalburg. Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk aan. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een tuinpaviljoen op maat maar ook voor unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Onze vakmannen bieden u een totaaloplossing aan van A tot Z. Van het ontwerp tot aan de realisatie bent u bij Hout & Living aan het juiste adres.