Tuinpaviljoen op maat 

Tuinpaviljoen op maat  nodig?

tuinpaviljoen op maat Bent u op zoek naar een tuinpaviljoen op maat? Bent u op zoek naar een op maat gemaakte tuinpaviljoen dat perfect staat in uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van tuinpaviljoen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u in een mooie op maat gemaakte eikenhouten tuinpaviljoen wilt genieten van heerlijke zomerse avonden. Door uw wensen bespreekbaar te maken met één van onze vakmannen gaan wij graag voor u op zoek naar een passende oplossing voor uw gewenste tuinpaviljoen op maat. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuinpaviljoen op maat kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Tuinpaviljoen op maat bij Hout & Living

  Bent u op zoek naar een tuinpaviljoen op maat dat perfect past in uw tuin en aansluit op uw behoeften? Hout en Living uit Wijk en Aalburg is hèt adres voor exclusieve tuinpaviljoens op maat. Het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout onderscheidt zich door het maatwerk en het ambachtelijke vakwerk. Al vele tuinpaviljoens, tuinhuizen, carports, botenhuizen, veranda’s, overkappingen en gastenverblijven zijn door ons helemaal naar wens van de klant gemaakt. Bij al onze projecten is het oude ambachtswerk duidelijk te zien. Wij beheersen de klassieke bouwsystemen en hanteren de eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’. Het geeft onze projecten een authentiek karakter. Voor uw tuinpaviljoen op maat gaan wij eerst met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn. Wij denken graag creatief mee om tot een stijlvol ontwerp te komen. Wij bieden een totaaloplossing; van ontwerp tot aan de oplevering nemen wij alles van A tot Z voor onze rekening. Met ons oog voor detail maken wij uw tuinpaviljoen op maat helemaal àf. Wilt u een dakgoot van zink of koper? Wilt u een rieten dak of oud-Hollandse dakpannen? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Tuinpaviljoen op maat van het beste eikenhout

  Wij hebben een passie voor eikenhout en gebruiken dit altijd voor al onze projecten. Een tuinpaviljoen op maat van eikenhout is duurzaam; eikenhout is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Met een tuinpaviljoen gaat u gegarandeerd meer genieten van uw tuin en dat is ook onze bedoeling. ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’ luidt onze slogan, waarmee wij aan willen geven hoe een tuinpaviljoen het verschil kan maken voor uw tuinbeleving. Al onze projecten zijn van een tijdloze schoonheid die volkomen in harmonie zijn met de omgeving.

  Complete tuinbeleving met tuinpaviljoen op maat

  U kunt nog meer genieten van uw tuinpaviljoen als u er een buitenkeuken of een buitenkachel in plaatst. Ook hiervoor kunt u terecht bij Hout en Living. Met de afdeling ‘Living’ bieden wij diverse producten aan die het buitenleven nog leuker maken. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die met elk project enthousiast aan de slag gaan. Neem eens een kijkje bij de vele uiteenlopende projecten die wij succesvol hebben afgerond. Het zal u zeker inspireren. Elk bijgebouw van ons is uniek en volledig op maat gemaakt. Heeft u nog vragen over uw tuinpaviljoen op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.