Tuinpaviljoen op maat 

Tuinpaviljoen op maat  nodig?

tuinpaviljoen op maat Bent u op zoek naar een tuinpaviljoen op maat? Mist u een stukje sfeer in uw tuin waar u gezellige zomeravonden kunt doorbrengen? Bent u op zoek naar een gezellige plek in uw tuin die tegelijk een prachtige blikvanger is? Voor een tuinpaviljoen op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van unieke overkappingen, bijgebouwen en tuinpaviljoenen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u een ruim aanbod van verschillende eikenhouten gebouwen. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuinpaviljoen op maat kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Daarnaast kunt u ons vrijblijvend benaderen voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Tuinpaviljoen op maat van eikenhout

    Wilt u een tuinpaviljoen op maat laten maken? Hout & Living staat bekend om onder andere zijn ambachtelijk vakwerk. Wij zijn een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten hebben ons al gevonden en genieten tot op heden van hun tuinpaviljoen op maat. Wij maken gebruik van het allerbeste eikenhout. Hierdoor behoudt uw gewenste overkapping of tuinpaviljoen zijn prachtige kleur en is het eikenhout onderdeel van uw tuin. Eikenhout heeft weinig onderhoud nodig en het geeft een stoere en robuuste look aan uw tuinpaviljoen. Heeft u speciale wensen voor het ontwerpen van uw tuinpaviljoen? Bent u op zoek naar echt vakmanschap? Onze vakmannen bieden u een totaal oplossing aan van A tot Z. Wij bespreken graag met u wensen en verwoorden dit in een prachtig persoonlijk ontwerp.

    Meer weten over een tuinpaviljoen op maat?

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een tuinpaviljoen op maat? Wij bieden u graag onze diensten aan en bespreken graag uw wensen. U bent bij Hout & Living aan het juiste adres voor de realisatie van onder andere een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of een tuinhuis. Keer op keer komt het oude ambachtswerk terug in ons werk omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. Hierdoor onderscheiden wij ons van de rest en ben u verzekerd van een op maat gemaakt tuinpaviljoen. Hout & Living biedt u een totaaloplossing aan voor een tuinpaviljoen op maat. Onze vakmannen denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag! Een exclusief eiken tuinpaviljoen op maat vindt u bij Hout & Living in Wijk en Aalburg!