Wellness bijgebouw

Wellness bijgebouw nodig?

Wellness bijgebouw

Wilt u een wellness bijgebouw in uw tuin plaatsen waar u zich heerlijk kunt ontspannen? Een bijgebouw met bijvoorbeeld een sauna, zwembad, jacuzzi of infraroodcabine? Hout & Living maakt het mogelijk! Wij zijn dé specialist als het gaat om exclusieve bijgebouwen. U kunt op deze website de verschillende bijgebouwen zien dat wij succesvol hebben afgerond. Het varieert van een tuinpaviljoen tot een carport en van een poolhouse tot een overkapping. Met een wellness bijgebouw in uw tuin kunt u dichtbij huis vele plezierige uurtjes doorbrengen. Hout & Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk. Bij al onze projecten is het oude ambachtswerk zichtbaar. Wij beheersen de klassieke bouwtechnieken en passen eeuwenoude houtverbindingen toe, zoals de ‘pen-en-gatverbinding’. Wij gebruiken voor onze bijgebouwen alleen het beste eikenhout. Eikenhout is een zeer sterke houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. U zult jarenlang zorgeloos kunnen genieten van uw wellness bijgebouw. Onze bijgebouwen zijn van een tijdloze schoonheid die nooit verveelt. Een bijgebouw van Hout & Living is een sieraad in uw tuin en volkomen in harmonie met de natuurlijke omgeving. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. U bent hartelijk welkom op ons kantoor in Wijk en Aalburg!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Wellness bijgebouw op maat

    Hout en Living levert uitsluitend maatwerk. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bespreken de mogelijkheden. Voor een compleet beeld komen wij altijd op de bestemde locatie kijken. Wij verwerken uw wensen in een ontwerp met een offerte. Gaat u akkoord dan bereiden wij de houtconstructie voor in onze werkplaats. Wij ontwerpen, voeren uit en werken alles netjes af. Het eindresultaat is een schitterend wellness bijgebouw van de hoogste kwaliteit. Wij bieden een totaaloplossing van a tot z!

    Oog voor detail

    Een bijgebouw van Hout & Living kenmerkt zich door de markante vormgeving en de authentieke materialen. Wij hebben oog voor detail wat uw bijgebouw net dat beetje extra geeft. Wij denken met u mee over dakbedekking, tegels, stucwerk en nog veel meer. Uw wellness bijgebouw kunnen wij compleet maken zoals u dat wilt. Voor alles wat daarvoor nodig is kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan sanitair, een keuken, open haard en nog veel meer. Wij vertellen u er graag meer over. Met een mooi op maat gemaakt wellness bijgebouw geniet u intenser van het buitenleven. Geniet u binnenkort van een heerlijke avondje wellness in uw eigen tuin? Hout & Living gaat graag voor u aan de slag!