Eiken overkapping maken

Eiken overkapping maken bij Hout&Living

eiken overkapping makenBent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor u een eiken overkapping maken kan maken? Bent u op zoek naar een vakman die met u meedenkt en graag voor u aan de slag gaat? U bent van harte welkom bij Hout en Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u deskundig adviseren. Wij willen graag een eiken overkapping maken op maat en geheel volgens uw persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting? Dit is voor de experts van Hout en Living geen enkel probleem! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze prachtige op maat gemaakte afgeronde projecten. U kunt ons altijd benaderen met uw vragen voor een eiken overkapping maken. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. 

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken overkapping maken op maat

Hout en Living is voor u hét adres als u op zoek bent naar een eikenhouten overkapping op maat. Wij kenmerken ons door ons eeuwenoude vakmanschap en zorgen ervoor dat wij een eiken overkapping maken geheel naar uw wensen. Onze projecten kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De traditionele houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al ons werk een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is ons ambachtelijk vakwerk zichtbaar. Hout en Living werkt alleen met het allerbeste eikenhout. Door gebruik te maken van prachtig eikenhout heeft u minder onderhoud en heeft uw overkapping op maat een lange levensduur. Een eiken overkapping maken is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Jarenlange ervaring met eiken overkapping maken

Om een eiken overkapping te maken heeft u een ervaren vaklui nodig. De experts van Hout en Living nemen dit graag voor u uit handen. Wij denken graag met u mee en vertalen uw wensen in een prachtig op maat gemaakt ontwerp. Een overkapping fungeert als een echte blikvanger in uw tuin. Bent u op zoek naar een overkapping aan uw huis of wilt u een overkapping aan uw bestaande schuur? Bij Hout en Living is het allemaal mogelijk! Hout en Living staat bekend om zijn unieke bijgebouwen en prachtige op maat gemaakte eikenhouten overkappingen. Wij bieden u een totaaloplossing aan van ontwerp tot aan de oplevering.