Eiken overkapping maken

Eiken overkapping maken bij Hout&Living

eiken overkapping makenU wilt een eiken overkapping maken en zoekt een bedrijf dat dit voor u kan realiseren. Dan is Hout en Living te Wijk en Aalburg het ideale bedrijf om dit te laten uitvoeren. Wij maken een overkapping helemaal zoals u dat wenst en gebruiken hiervoor het beste eikenhout. Onze projecten kenmerken zich door het oude ambachtswerk dat wij toepassen. De traditionele houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al ons werk een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is ons ambachtelijk vakwerk zichtbaar. Wij kunnen een eiken overkapping maken realiseren die helemaal past in de omgeving waar deze komt te staan.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken overkapping maken van het beste eikenhout

Wij kunnen uw eiken overkapping maken! Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is die niet veel onderhoud vraagt en ook een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een eiken overkapping maken is duurzaam en het heeft een natuurlijke uitstraling. Met het eikenhout bouwen wij mooie tijdloze bijgebouwen. Een overkapping kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard overkapping bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u de overkapping voor gebruiken? Wilt u uw overkapping combineren met een schuur? Wilt u een moderne twist met staal en glaswerk? Allemaal vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat we met u mee kunnen denken hoe we uw exclusieve overkapping vorm gaan geven. U kunt er zeker van zijn dat u een unieke overkapping krijgt. Wij letten ook op details want die maken uw overkapping helemaal af!

Totaaloplossing voor eiken overkapping maken

Een exclusief eiken overkapping maken van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Met een mooie overkapping die helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. U kunt er ontspannen, werken, klussen of eten. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Wij zijn van A tot Z bij de realisatie van uw overkapping betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw overkapping. Neem vrijblijvend contact met ons op.