Eiken overkapping maken

Eiken overkapping maken bij Hout&Living

eiken overkapping makenWilt u een eiken overkapping maken? Bent u op zoek naar experts die met u meedenken en u van A tot Z volledig ontzorgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Vele klanten weten ons te vinden en maken tegenwoordig gebruik van een eikenhouten overkapping op maat. De vakmannen van Hout & Living bespreken graag met u uw wensen. Wij werken niet met standaard tekeningen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en gaan met u op zoek naar de juiste afmetingen voor uw eiken overkapping. Een eiken overkapping maken doet u niet iedere dag en de mannen van Hout & Living nemen dat graag van u over. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eiken overkapping maken door Hout & Living

  Heeft u de wens om een eiken overkapping te laten maken? Bent u op zoek naar een vakman die een eiken overkapping maken kan? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Brabant. U vindt hier Hout & Living in het mooie dorp Wijk en Aalburg. Ondanks onze ligging in Brabant komen wij graag in heel Nederland bij u langs om een eiken overkapping te maken. Voor het vinden van eiken overkapping maken op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van experts, dat graag voor u aan de slag gaat om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Door de jaren heen hebben wij een team van vakmensen om ons heen verzameld, dat uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp. Daarnaast maken wij in onze eigen werkplaats uw gewenste eiken overkapping op maat. Nadat wij het ontwerp hebben gerealiseerd komen wij ter plaatse uw eiken overkapping maken. Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze brochure. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Eiken overkapping maken door experts

  Hout & Living onderscheidt zich van andere partijen door ambachtelijk vakwerk en maatwerk. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een eiken overkapping wilt laten maken en dat u daar een goed besluit over wilt nemen. Wij zijn zeker dé specialist op het gebied van ambachtelijk vakwerk en hoogwaardige kwaliteit. U vindt bij ons een smaakvolle stijl die in iedere tuin passend is. Voor onze ontwerpen gebruiken wij enkel het allerbeste eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort dat weinig onderhoud nodig heeft. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Wij weten dan ook precies waar wij ons eikenhout moeten halen. Hout & Living hanteert de eeuwenoude pen-en-gatverbinding en beheerst de klassieke bouwtechnieken. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek ontwerp, dat aansluit bij uw tuin. Het is ook mogelijk om een eiken overkapping in samenstelling met een pool house, buitenverblijf of tuinhuis te combineren. Zo creëert u een prachtige eenheid.

  Meer weten over een eiken overkapping maken?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een eiken overkapping? U kunt direct een kop koffie met ons inplannen. Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken.