Eiken overkapping maken

Eiken overkapping maken bij Hout&Living

eiken overkapping makenWilt u een eiken overkapping maken? Bent u op zoek naar experts die met u meedenken en u van A tot Z volledig ontzorgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Vele klanten weten ons te vinden en maken tegenwoordig gebruik van een eikenhouten overkapping op maat. De vakmannen van Hout & Living bespreken graag met u uw wensen. Wij werken niet met standaard tekeningen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en gaan met u op zoek naar de juiste afmetingen voor uw eiken overkapping. Een eiken overkapping maken doet u niet iedere dag en de mannen van Hout & Living nemen dat graag van u over. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eiken overkapping maken door Hout & Living

  Zoekt u een bedrijf dat een overkapping kan maken? Hout & Living is dé specialist als het gaat om overkappingen. Met een overkapping kunt u meer van het buitenleven genieten. Hout & Living staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken alleen met het beste eikenhout. Van een eiken overkapping zult u jarenlang zorgeloos plezier hebben. Laat uw eiken overkapping maken door Hout & Living! Elke eiken overkapping maken wij op maat. Naast overkappingen kunt u bij ons ook terecht voor tuinpaviljoens, carports, poolhouses en gastenverblijven. Samengevat betekent het dat wij exclusieve bijgebouwen maken. Elk project van Hout & Living kenmerkt zich door de markante vormgeving en het ambachtelijke vakwerk. Het oude ambachtswerk is altijd zichtbaar omdat wij nog eeuwenoude, authentieke houtverbindingen hanteren zoals de ‘pen-en-gatverbinding’. Onze slogan luidt: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Een bijgebouw in de tuin maakt dat mogelijk. Met een overkapping zit je op hete dagen uit de zon. Als het weer niet meewerkt zit je heerlijk beschut. Met een heater of buitenhaard is het extra comfortabel. Dichtbij huis kunt u met vrienden of familie heerlijk ontspannen. Vergroot uw woongenot en laat een eiken overkapping maken door Hout & Living!

  Maatwerk eiken overkapping maken

  Als u contact met ons opneemt bent u welkom voor een gesprek op ons kantoor in Wijk en Aalburg. Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar de mogelijkheden. Voor het complete plaatje komen we bij u thuis kijken. Vervolgens maken wij voor u een uniek ontwerp met een offerte. Besluit u om met ons in zee te gaan dan voeren wij het hele proces in eigen beheer uit. Wij zetten uw wensen en verlangens om in vakmanschap met mooi uitgewerkte details. Wij ontwerpen, voeren uit en werken alles tot in detail af. Wij zorgen voor een prachtig eindresultaat dat een sieraad is in uw tuin!

  Vragen over eiken overkapping maken?

  Als u meer informatie nodig heeft over een eiken overkapping maken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zetten onze jarenlange ervaring en vakmanschap graag in voor uw eiken overkapping. U kunt aan uw overkapping elke invulling geven die u maar wilt. Wilt u er ook een opslagruimte van maken of misschien uw auto kunnen stallen. Hout & Living maakt een ontwerp op maat. Een eikenhouten overkapping is duurzaam. Het eikenhout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en het heeft een lange levensduur. Wij hopen binnenkort van u te horen!