Eiken overkapping maken

Eiken overkapping maken bij Hout&Living

eiken overkapping makenWilt u een eiken overkapping maken? Bent u op zoek naar experts die met u meedenken en u van A tot Z volledig ontzorgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Vele klanten weten ons te vinden en maken tegenwoordig gebruik van een eikenhouten overkapping op maat. De vakmannen van Hout & Living bespreken graag met u uw wensen. Wij werken niet met standaard tekeningen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en gaan met u op zoek naar de juiste afmetingen voor uw eiken overkapping. Een eiken overkapping maken doet u niet iedere dag en de mannen van Hout & Living nemen dat graag van u over. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eiken overkapping maken door Hout & Living

  Wilt u meer van het buitenleven genieten? Dan is een overkapping precies wat u nodig heeft. Hout en Living maakt een overkapping die volledig aan uw wensen voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring met de realisatie van carports, overkappingen, tuinpaviljoens etc. Wij gebruiken voor al onze projecten het beste eikenhout. Laat uw eiken overkapping maken door Hout en Living! Wij zetten uw wensen en verlangens om in ambachtelijk vakwerk met oog voor detail. Wij beheersen de klassiek bouwtechnieken en hanteren eeuwenoude houtverbindingen (pen-en-gatverbinding). Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling. Onze bijgebouwen zijn van een tijdloze schoonheid en passen goed bij de natuurlijke omgeving. Uw eiken overkapping maken onze gepassioneerde vakmensen met honderd procent inzet. Wij leveren geen standaardproducten, elk ontwerp is uniek. Onze slogan luidt: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Als wij voor u een eiken overkapping maken dan zult u veel meer van uw tuin genieten. Door de beschutting van uw overkapping kunt u ook bij felle zon en regen buiten zitten. Een eiken overkapping is niet alleen functioneel. Het is ook een aanwinst voor uw tuin. Een stijlvolle eiken overkapping van Hout en Living blijft altijd mooi!

  Eiken overkapping maken volgens uw wensen

  Bij Hout en Living staan uw wensen en verlangens centraal. Uw eiken overkapping maken wij volledig op maat. Laat u inspireren door de projecten die wij succesvol hebben afgerond. U vindt een overzicht hiervan op deze website. U zult verrast zijn door de grote variatie. U bent welkom op ons kantoor om te brainstormen over een eiken overkapping die bij u past. Tot in detail denken wij met u mee. Wilt u een dak met oud-Hollandse pannen of een rietgedekt dak? Wilt u een eigentijds accent geven aan de overkapping? Wij kunnen het eikenhout combineren met glas en staal. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het eindresultaat is altijd schitterend!

  Totaaloplossing voor eiken overkapping maken

  Ziet u op tegen alle drukte die het plaatsen van een eiken overkapping met zich meebrengt? Dat is nergens voor nodig. Wij bieden een totaaloplossing van a tot z. Van ontwerp tot oplevering nemen wij u alles uit handen. Eikenhout is een duurzame houtsoort. Het gaat jarenlang mee en heeft niet veel onderhoud nodig. U zult jarenlang zorgeloos kunnen genieten van uw eiken overkapping. Kies voor een eiken overkapping van Hout en Living! Geniet nog meer van uw tuin! Horen wij binnenkort van u?