Eiken poolhouse

Eiken poolhouse nodig?

eiken poolhouseBent u op zoek naar eiken poolhouse? Bent u op zoek naar een prachtige blikvanger bij uw zwembad waar u uw spullen in op kunt bergen en waar u kunt genieten van een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Hout en Living in Wijk en Aalburg. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van eikenhouten overkappingen, gastenverblijven en een eiken poolhouse. Wij maken keer op keer prachtige projecten op maat van het allerbeste eikenhout. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u inspireren en verrassen door de prachtige afgeronde ontwerpen van Hout en Living. In de loop van de jaren hebben vele klanten ons weten te vinden en zij genieten tegenwoordig van een op maat gemaakte eiken poolhouse van Hout en Living.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken poolhouse van Hout en Living

Op zoek naar een eiken poolhouse? Als u op zoek bent naar een uniek en mooi eiken poolhouse bent bij Hout en Living aan het juiste adres. Beleef intens de rust van het betere buitenleven en geniet meer van uw tuin. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd komt het oude ambachtswerk naar boven omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. Hout en Living biedt ambachtelijk vakwerk. Wij maken mooie en unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen op maat voor onze klanten. Wij bieden u graag een totaaloplossing aan van A tot Z. Hout en Living werkt met het beste eikenhout. Omdat wij met deze prachtige houtsoort werken bent u verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast is eikenhout onderhoudsvriendelijk.

Meer weten over een eiken poolhouse?

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt eerst eens een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een afspraak maken. Een eiken poolhouse is een prachtige oplossing om het technische gedeelte van uw zwembad in op te slaan. Daarnaast kunt u een heerlijke zitgedeelte creëren onder de overkapping. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar een bepaalde afmeting? Hout en Living bespreekt graag uw wensen en gaat op zoek naar de mogelijkheden die er zijn voor uw tuin. Naast het realiseren van prachtige eikenhouten poolhouses bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het op maat maken van een overkapping, tuinpaviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis en veranda.