Eiken poolhouse

Eiken poolhouse nodig?

eiken poolhouseBent u op zoek naar een eiken poolhouse? Hout en Living is de specialist op het gebied van eiken poolhouse. Wij zorgen voor een passend bijgebouw dat in de buurt van het zwembad komt te staan. Hier kan de technische installatie van het zwembad in weggewerkt worden maar het kan ook dienen als omkleed ruimte of relaxruimte bij het zwembad. U kunt uw eiken poolhouse zelf indelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een eiken poolhouse op maat. Ieder bijgebouw is uniek en u vindt eenzelfde gebouw niet bij iemand anders in de tuin terug. Het poolhouse is op een ambachtelijke manier gemaakt. Wij passen een eeuwenoude manier van houtverbindingen toe bij het bouwen van een eiken poolhouse. De ‘pen en gat verbinding’ en de toepassing van klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Wij kunnen verschillende stijlen combineren om er een harmonieus, passend ontwerp van te maken. Uw wensen staan centraal bij het bouwproces. Zonder uw wensen kunnen wij niet beginnen want anders zou het geen eiken poolhouse op maat zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en gaan graag voor u aan de slag.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken poolhouse van het beste eikenhout

Eikenhout is een mooie en sterke houtsoort die vaak buiten gebruikt wordt. Eikenhout heeft niet veel onderhoud nodig om toch een lange levensduur te hebben. Wij gebruiken echter alleen het beste eikenhout voor onze eiken poolhouse. Wij kopen onze eigen materialen in en weten daarom precies welke kwaliteit het heeft. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een totaalpakket. Wij regelen alle zaken van A tot Z voor u. U hoeft geen ander bedrijf in te schakelen om bijvoorbeeld het dak erop te maken. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Zodra wij klaar zijn, kunt u direct genieten van uw eiken poolhouse op maat. Wilt u graag een overkapping aan het poolhouse maken om ’s zomers in de schaduw te kunnen zitten? Wij kunnen geheel in dezelfde stijl een overkapping maken aan een bestaand of nieuw poolhouse. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Eiken poolhouse op maat

Ons eiken poolhouse is altijd exclusief. Een poolhouse is niet langer een opslagplaats voor uw zwembad maar een ware leefruimte buiten. Ontspanning en wellness is hierbij perfect te combineren. U heeft met een poolhouse op maat niet het idee dat u in uw eigen achtertuin zit maar u waant zich op vakantie in het buitenland.