Eiken poolhouse

Eiken poolhouse nodig?

eiken poolhouseBent u op zoek naar eiken poolhouse? Bent u op zoek naar een prachtige blikvanger bij uw zwembad waar u uw spullen in op kunt bergen en waar u kunt genieten van een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Hout en Living in Wijk en Aalburg. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van eikenhouten overkappingen, gastenverblijven en een eiken poolhouse. Wij maken keer op keer prachtige projecten op maat van het allerbeste eikenhout. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u inspireren en verrassen door de prachtige afgeronde ontwerpen van Hout en Living. In de loop van de jaren hebben vele klanten ons weten te vinden en zij genieten tegenwoordig van een op maat gemaakte eiken poolhouse van Hout en Living.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eiken poolhouse van Hout en Living

  Bent u op zoek naar een eiken poolhouse? Bent u op zoek naar een vakman die met u mee denkt en een eiken poolhouse op maat voor u kan maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Door de jaren heen hebben wij een team van vakmensen om ons heen verzameld, dat graag de handen ineen slaat om een eiken poolhouse op maat te kunnen maken voor al onze klanten. Hout & Living staat bekend om zijn ambachtelijk vakwerk. Wij begrijpen dat een eiken poolhouse een prachtige blikvanger is in uw tuin en dat u daar veel plezier aan beleeft. Een eiken poolhouse is niet alleen een prachtig pareltje, maar u kunt er ook spullen in op slaan en een heerlijke loungeplek creëren voor uzelf en uw gezin en vrienden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maar maken van een eiken poolhouse? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met u uw wensen.

  Eiken poolhouse op maat

  Hout & Living is gevestigd in Wijk en Aalburg. Bij ons wordt ambachtelijk vakwerk omgezet in het betere buitenleven, waardoor u jarenlang kunt genieten van de aanschaf van een poolhouse. Wij werken keer op keer met de mooiste houtsoorten die het beste aansluiten bij uw tuin en uw wensen. Wij maken gebruik van het beste eikenhout waardoor u de nerven en de knoesten blijft zien. Een eiken poolhouse blijft dan de charme houden die het verdient. “Beleef intens de rust van het betere buitenleven” is dé quote die wij blijven gebruiken. Ons team van specialisten kan uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Wij komen met ons team graag bij u langs om op locatie uw gewenste eiken poolhouse op te bouwen. Het is onze taak om u van a tot z te ontzorgen. Wij doen ons uiterste best om in een korte tijd uw eiken poolhouse op te leveren zodat u er snel gebruik van kunt maken. Naast ons aanbod in poolhouses bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het realiseren van een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Te allen tijde komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst.

  Meer weten over een eiken poolhouse?

  Wilt u meer weten over het ontwerpen en realiseren van een eiken poolhouse? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over het maken mooie tijdloze bijgebouwen.