Eiken veranda

Eiken veranda maken

eiken verandaBent u op zoek naar een eiken veranda? Bent u op zoek naar een eiken veranda waar u heerlijke avonden kunt genieten van een hapje en een drankje? Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres voor een eiken veranda op maat. Door onze jarenlange ervaring met het maken van een eiken veranda op maat weten wij als geen ander hoe wij uw wensen moeten vertalen in een uniek ontwerp. Wij werken niet met standaard tekeningen. Wij gaan echt voor onze klanten aan de slag en geven onze klanten advies als dat nodig is. Klinkt dit u als muziek in de oren? Bent u benieuwd naar ons vakmanschap en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eiken veranda? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze vakmannen. Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres voor het laten ontwerpen en realiseren van een eiken veranda op maat.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eiken veranda op maat laten maken

  Denkt u erover om een eiken veranda te laten plaatsen? Met een eiken veranda krijgt u meer woongenot én u zult meer van uw tuin genieten. Hout en Living uit Wijk en Aalburg is de specialist op het gebied van exclusieve bijgebouwen. In de loop der jaren hebben wij de meest uiteenlopende bijgebouwen gerealiseerd zoals overkappingen, veranda’s, tuinpaviljoens, poolhouses, gastenverblijven, boothuizen, tuinhuizen etc. Op deze website kunt u een aantal van onze afgeronde projecten zien. Ook voor u willen wij graag aan de slag met een eiken veranda op maat. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijk vakwerk en het maatwerk dat wij leveren. Een eiken veranda kunnen wij helemaal naar uw wensen ontwerpen en vervaardigen. Met een eiken veranda zult u meer van het buitenleven genieten. Omdat u altijd beschut zit kunnen de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien. U kunt vaker met familie en vrienden buiten genieten van een heerlijk drankje of een BBQ. Al onze bijgebouwen zijn van een tijdloze schoonheid en u heeft er geen omkijken naar. Wij gebruiken alleen het beste eikenhout dat niet veel onderhoud nodig heeft. Eikenhout is een sterke houtsoort die mooi blijft. U kunt zorgeloos genieten van het buitenleven!

  Ambachtelijke eiken veranda

  Wat voor bijgebouw wij ook maken, te allen tijde is het ambachtelijke vakwerk zichtbaar. Bij Hout en Living werken ervaren vakmensen die de klassieke bouwtechnieken beheersen en nog de eeuwenoude, authentieke houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteren. Het zorgt voor een unieke, stijlvolle uitstraling die nooit verveelt. Onze slogan luidt: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’ en dat zult u met een mooie eiken veranda zeker ervaren. Wij zorgen ervoor dat uw eiken veranda is harmonie is met de omgeving. Wij schenken daarom ook aandacht aan details zoals hang- en sluitwerk.

  Vragen over eiken veranda?

  Als meer informatie wilt over een eiken veranda dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan maken wij een passend ontwerp op maat. Van ontwerp tot oplevering bieden wij een totaaloplossing. Een eiken veranda van Hout en Living is niet alleen functioneel maar het is ook een sieraad voor uw huis en tuin. Via onze afdeling Living kunnen wij ook een buitenkeuken plaatsen, een BBQ leveren etc. Geniet nog meer van uw tuin met een prachtige eiken veranda van Hout en Living.