Eiken veranda

Eiken veranda maken

eiken verandaBent u op zoek naar een eiken veranda? Bent u op zoek naar een eiken veranda waar u heerlijke avonden kunt genieten van een hapje en een drankje? Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres voor een eiken veranda op maat. Door onze jarenlange ervaring met het maken van een eiken veranda op maat weten wij als geen ander hoe wij uw wensen moeten vertalen in een uniek ontwerp. Wij werken niet met standaard tekeningen. Wij gaan echt voor onze klanten aan de slag en geven onze klanten advies als dat nodig is. Klinkt dit u als muziek in de oren? Bent u benieuwd naar ons vakmanschap en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eiken veranda? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze vakmannen. Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres voor het laten ontwerpen en realiseren van een eiken veranda op maat.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Eiken veranda op maat laten maken

  Houdt u ervan om lekker buiten te zitten? Zoekt u een mogelijkheid om ook buiten te kunnen zitten als het wat kouder wordt? Neem dan eens contact op met Hout en Living in Wijk en Aalburg. Met een eiken veranda creëert u een extra living buiten waar u comfortabel kunt genieten. De grens tussen binnen en buiten vervaagt en uw huis krijgt een luxe uitstraling. Hout en Living is het exclusieve houtverwerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn bedrijf richt hij zich op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau. Samen met zijn team realiseert hij stijlvolle en authentieke bijgebouwen zoals tuinhuizen, boothuizen, overkappingen, poolhouses, carports en veranda’s. Met het oude ambachtswerk zoals de ‘pen en gat verbinding’ en de klassiek bouwtechnieken krijgen al onze projecten een uniek karakter. Met oog voor detail, unieke vormgeving en het gebruik van duurzame materialen krijgt elke klant een unieke eiken veranda waarvan er geen tweede bestaat. Een eiken veranda heeft een landelijke uitstraling maar met bijvoorbeeld een glazen wand geeft u er toch een moderne twist aan.

  Eiken veranda die jarenlang mee gaat

  Eikenhout is een sterke, duurzame houtsoort waar wij een voorliefde voor hebben. Eikenhout heeft weinig onderhoud nodig en gaat jarenlang mee. Voor wij aan de slag gaan met uw eiken veranda gaan wij eerst op ons kantoor met u in gesprek. Wij luisteren goed naar uw ideeën en wensen en kijken wat er mogelijk is. Soms komen wij op de locatie zelf kijken om het ontwerp nog beter af te kunnen stemmen op de omgeving. Daarna werken wij de ideeën uit en krijgt u van ons een offerte met tekening en zullen dat ook toelichten. Als u akkoord gaat dan gaan wij in onze werkplaats aan de slag om de gehele houten constructie voor te bereiden. Vervolgens komt ons team het bouwwerk bij u plaatsen.

  Geniet van het lekkere buitenleven met eiken veranda

  U zult met een eiken veranda nog meer van het buitenleven genieten. Wij bieden een totaaloplossing van A tot Z en ontzorgen u compleet van ontwerp tot de oplevering. Uw veranda wordt van een tijdloze schoonheid die perfect past bij de omgeving. Met een eiken veranda van Hout en Living kunt u elk seizoen genieten van het buitenleven, ook als het kouder wordt. Als u een houtkachel plaatst dan wordt uw veranda een knusse omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten.