Eiken veranda

Eiken veranda maken

eiken verandaU wilt het buitenseizoen verlengen door een eiken veranda te plaatsen. Dan is Hout en Living te Wijk en Aalburg het juiste adres om dit voor u te realiseren. Een veranda is een verlengstuk van uw woning; uw stapt zo vanuit uw woonkamer op de veranda. Buiten en binnen worden met elkaar verbonden en u geniet nog meer van het buitenleven. Onze veranda’s kenmerken zich door het oude ambachtswerk. De eeuwenoude houtverbindingen, zoals de ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze bijgebouwen een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, tuinhuis of eiken veranda betreft, altijd is het ambachtelijke vakwerk zichtbaar. Wij kunnen elke veranda realiseren die u in gedachten heeft. Een veranda die in stijl is met uw huis en tuin is een meerwaarde voor uw woning.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken veranda van het beste eikenhout

Hout & Living kan iedere eiken veranda voor u maken! Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is die niet veel onderhoud vraagt en ook een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een eiken veranda is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Met het eikenhout bouwen wij mooie tijdloze bijgebouwen. Een veranda kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard veranda bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u de veranda voor gebruiken? Het zijn vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is om zo mee te kunnen denken hoe we uw exclusieve veranda vorm gaan geven. Wij letten ook op details want die maken uw veranda helemaal af. U kunt er zeker van zijn dat u een unieke veranda krijgt.

Totaaloplossing voor eiken veranda

Een eiken veranda van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Met een mooie veranda die helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. U kunt er ontspannen, werken, klussen of eten. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Wij zijn van A tot Z bij de realisatie van uw veranda betrokken. Om uw tuinbeleving compleet te maken heeft ons bedrijf nog een extra dimensie en dat is Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring geeft u nog meer sfeer en charme aan uw veranda. Neem vrijblijvend contact met ons op.