Eiken veranda

Eiken veranda maken

eiken verandaBent u op zoek naar een eiken veranda? Bent u op zoek naar een echt blikvanger in uw tuin die ook fungeert als overkapping? Met een eiken veranda van Hout en Living heeft u meer mogelijkheid om van het buitenleven te genieten. Hout en Living biedt u ambachtelijk vakwerk aan tegen betaalbare prijzen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer divers. Wij staan bekend om onze ambachtelijke werkwijze. Vele klanten gingen u al voor en zij genieten tegenwoordig van een prachtige eiken veranda van Hout en Living. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en laat u inspireren voor uw gewenste eiken veranda. 

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eiken veranda van Hout en Living

Op zoek naar een eiken veranda? Hout en Living is een vakkundig bedrijf dat graag met u meedenkt. Wij maken op ambachtelijke en authentieke wijze unieke eiken veranda’s tegen scherpe prijzen Wij bespreken graag uw wensen en vertalen deze wensen naar een passend op maat gemaakt ontwerp. Hout en Living biedt ambachtelijk vakwerk aan waar u iedere dag van kunt genieten. Wij maken mooie en unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen. Een eiken veranda is echt een blikvanger in uw tuin maar het is ook functioneel. U kunt heerlijke avonden onder uw eiken veranda doorbrengen met vrienden en familie. Heerlijk genieten van een barbecue met vrienden en van de laatste zonnestralen in uw tuin, hoe klinkt dat? Hout en Living gebruikt alleen het allerbeste eikenhout voor zijn projecten. Naast het maken van een op maat gemaakte eikenhouten veranda en overkappingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tijdloze bijgebouwen. Wij bieden u een totaaloplossing aan van A tot Z.

Meer weten over eiken veranda op maat?

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een eiken veranda van een specifieke afmeting? Wij gaan graag voor u aan de slag. Hout en Living werkt niet met standaard bouwpakketten. Ieder project wordt op maat gemaakt. Beleef intens de rust van het betere buitenleven. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd komt het oude ambachtswerk naar boven omdat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. Van het ontwerp tot aan de plaatsing van een eikenhouten carport bent u bij Hout en Living aan het juist adres. De vakmannen van Hout en Living maken de mooiste en duurzaamste eikenhouten projecten in de regio en ver daarbuiten.