Eikenhout kapschuur

Eikenhout kapschuur nodig?

eikenhout kapschuur

Bent u op zoek naar eikenhout kapschuur? Bent u op zoek naar een eikenhout kapschuur die aan al uw wensen voldoet? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van een eikenhout kapschuur. Een eikenhout kapschuur wordt gemaakt van het mooiste eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort die niet veel onderhoud nodig heeft. Omdat het een lange levensduur heeft is het ook een duurzame houtsoort. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Wij maken de mooiste eikenhouten kapschuren voor al onze klanten. Ondanks dat wij gevestigd zijn in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg komen wij graag in heel Nederland naar u toe. Wij komen een kijkje nemen in uw tuin om uw wensen te bespreken. Het team van Hout & Living maakt een eikenhout kapschuur op maat, waarvoor wij keer op keer op zoek gaan naar de passende materialen, afmetingen en bewerkingen. Voor het op maat maken van een eikenhout kapschuur bent u bij Hout & Living aan het juiste adres.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Eikenhout kapschuur op maat

    Bij alle kapschuren die wij maken komt het oude ambachtswerk naar boven. Hout & Living hanteert de eeuwenoude ‘pen en gat’ verbinding en beheerst de klassieke bouwtechnieken. Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk, wat uw eikenhout kapschuur een stijlvolle uitstraling geeft. Ook alle andere materialen die wij gebruiken zijn volledig natuurlijk. Ambachtelijk vakwerk wordt ingezet voor het betere buitenleven. Met een eikenhout kapschuur zult u nog meer van het buitenleven genieten en verlengt u uw tuin met een prachtige parel. Onze slogan luidt: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’ en dat zal u ervaren als u een kapschuur laat plaatsen in uw tuin. U heeft bij ons een ruime keuze uit afmetingen en het verweven van uw wensen in ons ontwerp. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Wilt u een dakpannen dak of een rieten dak? De keuze is helemaal aan u.

    Meer weten over een eikenhout kapschuur bouwen?

    Wilt u meer weten over de werkwijze die wij hanteren? Bent u benieuwd naar de kosten die behoren bij het op maat maken van een eikenhouten kapschuur? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw budget en uw tuin. Voor het op maat maken van een eikenhout kapschuur bent u bij Hout & Living aan het juiste adres.