Eikenhouten kapschuur

Eikenhouten kapschuur nodig?

eikenhouten kapschuurBent u op zoek naar een eikenhouten kapschuur? Bent u op zoek naar een prachtige overkapping die u kunt plaatsen achterin de tuin? Zoekt u dan niet verder. Door een eikenhouten kapschuur te ontwerpen die passend is in uw tuin kunt u nog meer genieten. Door gebruik te maken van deze blikvanger creëert u niet alleen een prachtige plek om uw loungebank neer te zetten, maar geniet u ook van de schaduw zonder dat u een afgesloten schuur hoeft te plaatsen. Door gebruik te maken van een eikenhouten kapschuur kunt u genieten van het uitzicht van uw tuin, genieten van de schaduw en een knus plekje creëren om heerlijke zomeravonden in door te brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van een eikenhouten kapschuur? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? Neem dan direct een kijkje op onze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij graag met u mee over het ontwerpen van een prachtige eikenhouten kapschuur, die aansluit bij uw wensen.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Eikenhouten kapschuur van Hout & Living

  Bent u op zoek naar een eikenhouten kapschuur? Wilt u een eikenhouten kapschuur toevoegen aan uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het op maat maken van onder andere een eikenhouten kapschuur. Hout & Living is gevestigd in Wijk en Aalburg en komt graag naar u toe in heel Nederland. Door onze gunstige ligging kunnen wij u goed van dienst zijn en komen wij graag bij u langs om uw wensen voor een eikenhouten kapschuur te bespreken. Van ontwerp tot levering bieden wij een totaaloplossing. Hout & Living onderscheidt zich van andere partijen door ambachtelijk vakwerk en keer op keer maatwerk. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij de houtconstructie voor een eikenhouten kapschuur maken in onze werkplaats om deze vervolgens bij u in de tuin te plaatsen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wilt u meer weten over de kosten voor het op maat maken van een eikenhouten kapschuur? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar de passende mogelijkheden binnen uw budget.

  Eikenhouten kapschuur op maat

  Wij gebruiken voor onze eikenhouten kapschuur enkel het allerbeste eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort die niet veel onderhoud nodig heeft. Omdat het een lange levensduur heeft is het ook een duurzame houtsoort. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Het is onze expertise om een eikenhouten kapschuur op maat te maken. Of het nu een overkapping, tuinkamer, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda, mantelzorgwoning of tuinhuis betreft, te allen tijde komt het oude ambachtswerk naar boven. Doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst, kunnen wij keer op keer prachtige ontwerpen aanleveren aan onze klanten. Hout & Living is dé specialist op het gebied van ambachtelijk vakwerk. Met een kapschuur van Hout & Living zult u intens de rust van het betere buitenleven beleven.

  Meer weten over eikenhouten kapschuur?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een eikenhouten kapschuur? Bent u benieuwd naar de kosten en de werkwijze die volgen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over ons bedrijf. Door de jaren heen hebben wij vele projecten afgerond voor tuineigenaren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website.