Eikenhouten overkapping

Eikenhouten overkapping nodig?

eikenhouten overkappingBent u op zoek naar een eikenhouten overkapping? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt? Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van een eikenhouten overkapping, poolhouses en bijgebouwen bent u bij ons aan het juiste adres om uw wensen uit te laten komen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor de realisatie van een eikenhouten overkapping. Onze vakmannen plannen graag een kennismakingsgesprek met u in. Samen met u gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden voor uw wensen. Vele klanten gingen u al voor en maken tegenwoordig gebruik van een eikenhouten overkapping van Hout & Living. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk voor eikenhouten overkapping

  Wilt u uw woongenot vergroten met een overkapping? Wilt u een losstaande overkapping of een vaste overkapping aan uw huis? Bij Hout & Living is het allebei mogelijk. Wij zijn hét adres voor exclusieve overkappingen en bijgebouwen. Wij maken graag een eikenhouten overkapping op maat voor u. Hout & Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Wij leveren ambachtelijk vakwerk. Uw wensen zetten wij om in een prachtige, unieke eikenhouten overkapping. Wij werken alleen met het beste eikenhout. Dit hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC keurmerk. Hout & Living hanteert de klassieke bouwtechnieken. Wij onderscheiden ons door de markante vormgeving, duurzame materialen en het oude ambachtswerk. Wij hanteren eeuwenoude bouwtechnieken zoals de ‘pen-en-gatverbinding’. Dit zijn prachtige details die onze bijgebouwen extra klasse geven. Een eikenhouten overkapping van Hout & Living is van een onvergankelijke schoonheid waar u niet op uitgekeken raakt. Eikenhout is een sterke houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. U zult jarenlang zorgeloos kunnen genieten van uw eikenhouten overkapping. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. Het geeft een goede indruk van ons vakmanschap en de mogelijkheden. Wij maken bijgebouwen als carports, poolhouses, kapschuren, tuinpaviljoens etc. Alles is maatwerk.

  Totaaloplossing voor eikenhouten overkapping

  Hout & Living biedt een totaaloplossing. Van ontwerp tot aan de oplevering nemen wij u alles uit handen. U bent welkom op ons kantoor in Wijk en Aalburg om uw wensen en ideeën door te spreken. Wij denken met u mee, geven deskundig advies en komen bij u thuis kijken. Vervolgens maken wij een uniek ontwerp met offerte. Gaat u akkoord? Onze ervaren vaklieden bereiden in de werkplaats de houtconstructie voor en komen deze bij plaatsen. Kies voor het vakmanschap, ervaring en kwaliteit van Hout & Living!

  Genieten van eikenhouten overkapping

  Met een eikenhouten overkapping zult u veel intenser van het buitenleven genieten. Een eiken overkapping biedt beschutting tegen de felle zon op een warme zomerdag. Bij minder goed weer zit u heerlijk beschut. U kunt het buitenleven nog comfortabeler maken met een buitenkeuken, barbecue of open haard. Ook hiervoor kunt u bij Hout & Living terecht. Een eikenhouten overkapping is een sieraad in uw tuin en een meerwaarde voor uw woning. Wij maken overkappingen en bijgebouwen die in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving. Wij maken uw overkapping met oog voor detail. Wilt u meer weten over een eikenhouten overkapping van Hout & Living? Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor!