Eikenhouten overkapping

Eikenhouten overkapping nodig?

eikenhouten overkappingBent u op zoek naar een eikenhouten overkapping? Wilt u graag een buitenkamer creëren door middel van een eikenhouten overkapping aan het huis? In de zomer kunt u heerlijk onder uw eikenhouten overkapping plaatsnemen en genieten van de eerste zonnestralen. Iedere overkapping wordt door ons op maat en volledig naar wens gemaakt. Wat maakt Hout en Living uniek? Wij maken gebruik van oude ambachtstechnieken. Deze manier van bouwen vinden wij geweldig en deze werkwijze maakt uw eikenhouten overkapping uniek. Wij maken ontzettend veel producten met deze manier van werken en hiervoor gebruiken wij meestal eikenhout. Of het nu gaat om een eikenhouten overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis, ieder project pakken wij met de volle 100 procent aan. Komt u bij ons kijken naar alles wat er mogelijk is? Op de website kunt u verschillende projecten zien en inspiratie op doen.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eikenhouten overkapping maken van het beste eikenhout

U bent bij Hout en Living aan het juiste adres voor een eikenhouten overkapping. Wij zijn een groot fan van eikenhout omdat het een mooi en sterk product voor buiten is. De eikenhouten overkapping die wij neerzetten vereist weinig onderhoud. Elke eikenhouten overkapping is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft. Elke overkapping wordt op maat gemaakt en wij zorgen ervoor dat het in de tuin past. Een tijdloze schoonheid in harmonie met een natuurlijke omgeving. Dit is in één zin wat een exclusief houten bijgebouw van Hout en Living uitstraalt. Living is een extra dimensie van ons bedrijf. Het gaat immers om het complete buitenleven wat sfeer en charme geeft aan het buitenverblijf. Buitenkeukens en kachels zijn hier een voorbeeld van.

Totaaloplossing voor eikenhouten overkapping maken

Bent u op zoek naar een exclusief eikenhouten overkapping? Dan bent u bij Hout en Living aan het juiste adres. Ieder product is uniek omdat alles op maat gemaakt wordt. Bij ons vindt u geen standaard overkappingen. Met een mooie overkapping die helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Het is een ruimte waar u kunt ontspannen. Hout en Living biedt een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Een ontwerp maken wij altijd vrijblijvend. U zit bij ons nergens aan vast omdat wij u graag een steuntje in de rug geven. Wij hebben jarenlange ervaring en weten waar wij over praten.