Eikenhouten overkapping

Eikenhouten overkapping nodig?

eikenhouten overkappingBent u op zoek naar een eikenhouten overkapping? Bent u op zoek naar een fijne plek waar u heerlijke zomeravonden kunt doorbrengen? Bent u op zoek naar een prachtige eikenhouten overkapping die gemaakt is op eeuwenoude ambachtelijke wijze? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Hout & Living in Wijk en Aalburg. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten eikenhouten overkappingen. Heeft u speciale wensen? Wij bespreken deze graag met u. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende eikenhouten overkapping voor uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor de realisatie van uw gewenste eikenhouten overkapping. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Vele klanten gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Eikenhouten overkapping van Hout & Living

Bij Hout & Living bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen en realiseren van een eikenhouten overkapping. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende mogelijkheden. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een speciale afmeting van de door u gewenste eikenhouten overkapping? Dat is geen enkel probleem. Wij maken graag voor u een overkapping op maat. Naast het ontwerpen en bouwen van een prachtige overkapping bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een prachtig tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Hout & Living maakt zijn eikenhouten ontwerpen op ambachtelijke wijze. Ons ambachtelijk vakwerk is in al onze ontwerpen zichtbaar. Wij maken onze overkappingen met traditionele houtverbindingen. Denkt u aan de ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken. Door deze traditionele houtverbindingen hebben al onze projecten een authentiek karakter.

Meer weten over een eikenhouten overkapping?

De vakmannen van Hout & Living werken met het beste eikenhout. Hierdoor heeft uw overkapping een lange levensduur en is het onderhoud minimaal. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Onze medewerkers denken graag met u mee en maken voor u een passend ontwerp. Op onze website vindt u onze afgeronde projecten. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige ontwerpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de realisatie van uw eikenhouten overkapping? Onze medewerkers staan u graag te woord en spreken graag uw wensen door.