Exclusieve overkappingen

Exclusieve overkappingen nodig?

exclusieve overkappingenBent u op zoek naar een bedrijf dat het ambacht beheerst om exclusieve overkappingen te maken? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en voor u exclusieve overkappingen kan realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij weten als geen ander hoe wij de wensen van onze klanten moeten vertalen naar een unieke ontwerp van het allerbeste eikenhout. Voor exclusieve overkappingen op maat bent u bij Hout & Living aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Onze website zal u verrassen en inspiratie met onze afgeronde projecten. Heeft u vragen over onze projecten of over de mogelijkheden voor het op maat maken van exclusieve overkappingen van eikenhout? U kunt ons altijd benaderen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over ons ambachtelijk vakmanschap.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Duurzaam en jarenlang plezier met een exclusieve overkapping

    Op zoek naar exclusieve overkappingen? Hout & Living is een begrip in Wijk en Aalburg en ver daarbuiten als het gaat om het bouwen van exclusieve overkappingen. Vele klanten gingen u al voor en hebben een prachtig op maat gemaakte overkapping van eikenhout. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van overkappingen en tuinhuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Hout en Living staat bekend om zijn prachtige overkappingen die wij speciaal op maat maken. Wij werken niet met standaard ontwerpen. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en gaan op zoek naar mogelijkheden die passen bij uw wensen. Hout & Living werkt alleen met het allerbeste eikenhout. Mede daardoor kunt u jarenlang genieten van een prachtige, exclusieve overkapping. U heeft weinig onderhoud aan uw overkapping door het duurzame materiaal dat wij gebruiken. Hout en Living maakt gebruik van oude ambachtstechnieken. Hout en Living gebruikt de eeuwenoude manier van authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken.

    Exclusieve overkappingen op maat

    “Beleef intens de rust van het betere buitenleven”. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, Hout & Living maakt het allemaal mogelijk. Wij maken de mooiste projecten voor u op maat. Hout en Living biedt u een totaaloplossing aan van A tot Z. Van het ontwerp tot aan de oplevering van uw gewenste overkapping bent u bij Hout en Living aan het juiste adres. Hout & Living biedt ambachtelijk vakwerk. Wij maken niet alleen unieke overkappingen, maar ook voor poolhouses en bijgebouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met het allerbeste eikenhout.