Kempisch bijgebouw

Kempisch bijgebouw nodig?

Kempisch bijgebouw

Wilt u een Kempisch bijgebouw op uw terrein plaatsen? Hout & Living uit Wijk en Aalburg is hét adres voor exclusieve bijgebouwen. Wij bieden ambachtelijk vakwerk. Onze bijgebouwen kenmerken zich door de markante vormgeving en het gebruik van duurzame materialen. Hout & Living levert uitsluitend maatwerk. Wij kunnen elk soort bijgebouw voor u maken. Of het nu om een tuinpaviljoen, een poolhouse, boothuis, carport, gastenverblijf of schuur gaat. Voor onze bijgebouwen gebruiken wij het beste eikenhout. Wij hebben oog voor detail en passen de klassieke bouwtechnieken toe. Het resultaat is een tijdloos en stijlvol bijgebouw dat volkomen in harmonie is met de natuurlijke omgeving. Een Kempisch bijgebouw maken is ons dan ook op het lijf geschreven. De kenmerken van de Kempische bouwstijl zijn het gebruik van natuurlijke materialen en de integratie van het bijgebouw met de omgeving. Bij al onze projecten is het oude ambachtswerk zichtbaar. Wij hanteren de eeuwenoude authentieke houtverbindingen zoals de ‘pen-en-gatverbinding’. Het zijn de details en de afwerking die onze bijgebouwen extra cachet geven. Wij hebben al vele mooie projecten succesvol afgerond. Uw wensen en verlangens zetten wij om in vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Hout & Living biedt een totaaloplossing van a tot z!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Kempisch bijgebouw op maat

    Wilt u meer genieten van het buitenleven? Het motto van Hout & Living is: ‘Beleef intens de rust van het betere buitenleven’. Met een Kempisch bijgebouw zult u meer tijd buiten doorbrengen. U kunt in uw eigen tuin tot rust komen. Wij denken met u mee om tot een ontwerp te komen dat precies is zoals u dat wenst. Daarvoor komen wij graag bij u op locatie kijken. Zo kunnen wij het ontwerp nog beter op de omgeving afstemmen. Wij ontwerpen, voeren uit en werken alles tot in perfectie af. Van ontwerp tot oplevering zijn wij er voor u!

    Blikvanger

    Een Kempisch bijgebouw in uw tuin is een echte blikvanger. U zult jarenlang probleemloos kunnen genieten van uw mooie bijgebouw. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. U zult verbaasd zijn over de diversiteit, schoonheid en het vakmanschap. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Wij begrijpen dat u zich goed wilt oriënteren voor u een besluit neemt. Een Kempisch bijgebouw is een flinke investering. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bent u welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Kies voor een prachtig en tijdloos Kempisch bijgebouw van Hout & Living! Neem vandaag nog contact met ons op!