Landelijk poolhouse

Landelijk poolhouse nodig?

landelijk poolhouseOp zoek naar een landelijk poolhouse? U geniet van het zwembad in uw tuin maar u mist nog een poolhouse? Een bijgebouw waar plaats is voor de technische installatie en waar u kunt nagenieten van een frisse duik. Een poolhouse is tegenwoordig veel meer dan alleen maar een technische ruimte, het is een extra leefruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. Bij Hout en Living te Wijk en Aalburg kunt u terecht voor een landelijk poolhouse dat perfect in de omgeving past. Wij maken een poolhouse dat helemaal naar uw wens is en wij gebruiken hiervoor het beste eikenhout. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk waardoor al onze projecten een bijzondere uitstraling krijgen. De eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of poolhouse betreft, altijd is het ambachtelijke vakwerk zichtbaar. Als u ervoor kiest om ons uw landelijk poolhouse te laten bouwen dat zijn wij van A tot Z bij de realisatie ervan betrokken. Wij hechten veel waarde aan details die uw poolhouse helemaal af maken.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Landelijk poolhouse van het beste eikenhout

Wilt u een landelijk poolhouse laten maken? Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is dat niet veel onderhoud vraagt en ook een lange levensduur heeft; wij gebruiken het beste eikenhout. Een landelijk poolhouse is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen mooie tijdloze gebouwen. Een poolhouse kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard poolhouse bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u uw poolhouse allemaal voor gebruiken? Wilt u uw poolhouse combineren met een overkapping om zo nog meer van het buitenleven te kunnen genieten? Het zijn vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat wij mee kunnen denken hoe we uw exclusieve poolhouse vorm gaan geven.

Landelijk poolhouse op maat

Een exclusief landelijk poolhouse van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Met een mooi poolhouse dat helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Om uw tuinbeleving compleet te maken kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze afdeling Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring kunt u nog langer genieten van het buitenleven. Neem vrijblijvend contact met ons op.