Landelijk poolhouse

Landelijk poolhouse nodig?

landelijk poolhouseBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een landelijk poolhouse kan ontwerpen en realiseren? Bent u op zoek naar een ambachtelijk bedrijf dat met u me denkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hout & Living in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen in een mooi ontwerp. Wij maken een landelijk poolhouse voor u op maat. Graag bespreken wij uw wensen in een persoonlijk adviesgesprek. Samen met u gaan wij op zoek naar de mogelijkheden om uw gewenste landelijk poolhouse te ontwerpen en realiseren. Een landelijk poolhouse is niet alleen een mooie blikvanger in uw tuin maar is ook een mooie locatie voor het opslaan van uw spullen en om te genieten van een hapje en een drankje na een verfrissende plons in uw zwembad. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten. 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Landelijk poolhouse op maat laten maken

    Tegenwoordig valt een poolhouse niet weg te denken bij een zwembad in de tuin. Na een heerlijke duik in het water kunt u direct naar uw keuken lopen voor een hapje en een drankje. Daarnaast heeft u een technische ruimte nodig voor uw zwembad. Door een landelijk poolhouse te plaatsen kunt u de technische ruimte op een mooie manier verbergen en kunt u naast uw technische ruimte een mooie leefruimte creëren. Bij Hout en Living kunt u terecht voor een landelijk poolhouse dat perfect in de omgeving past. Hout & Living maakt de mooiste creaties van eikenhout. Door eikenhout te gebruiken voor uw landelijke poolhouse kunt u op een duurzame manier jarenlang genieten van een unieke ruimte. Een landelijke poolhouse is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Met een mooi poolhouse dat helemaal voor u op maat gemaakt is, beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. De experts van Hout & Living bespreken graag met u uw wensen. 

    Landelijke poolhouse van Hout & Living

    Hout & Living staat bekend om zijn ambachtelijk vakwerk. Wij maken unieke poolhouses, overkappingen en bijgebouwen voor onze klanten. Onze poolhouses kenmerken zich door het oude ambachtswerk waardoor al onze projecten een bijzondere uitstraling krijgen. De eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of poolhouse betreft, altijd is het ambachtelijke vakwerk zichtbaar.