Luxe eiken poolhouse

Luxe eiken poolhouse laten maken

Bent u op zoek naar luxe eiken poolhouse? Bent u op zoek naar een prachtige blikvanger bij uw zwembad? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Hout & Living. Hout & Living is gevestigd in Wijk en Aalburg, maar komt graag bij u langs in heel Nederland. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het op maat maken van een luxe eiken poolhouse. Door onze jarenlange ervaring met het maken van een eiken poolhouse op maat weten wij als geen ander hoe wij uw wensen moeten vertalen in een uniek ontwerp. Wij werken niet met standaard tekeningen. Wij gaan echt voor onze klanten aan de slag en geven onze klanten advies als dat nodig is. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en verwerken daar onze vakkennis in. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van eikenhouten overkappingen, gastenverblijven en het op maat maken van een luxe eiken poolhouse. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van een eiken poolhouse? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Luxe eiken poolhouse op maat

    Hout & Living werkt met het beste eikenhout. Eikenhout is een sterke houtsoort die niet veel onderhoud nodig heeft. Omdat het een lange levensduur heeft is het ook een duurzame houtsoort. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk. Wij maken gebruik van het beste eikenhout waardoor u de nerven en de knoesten blijft zien. Altijd komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst. “Beleef intens de rust van het betere buitenleven” is wat wij willen creëren met onze creaties. Naast ons aanbod in poolhouses bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het realiseren van een overkapping, tuinpaviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis. Ons team van specialisten kan uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Wij komen met ons team graag bij u langs om op locatie uw gewenste eiken poolhouse op te bouwen.

    Meer weten over een luxe eiken poolhouse?

    Wilt u meer weten over het ontwerpen en realiseren van een luxe eiken poolhouse? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over het maken mooie tijdloze bijgebouwen.