Poolhouse op maat

Poolhouse op maat nodig?

poolhouse op maatU bent de gelukkige eigenaar van een zwembad in uw tuin maar u mist nog een poolhouse op maat? Een poolhouse dat helemaal in stijl is met huis en tuin? Dan is Hout en Living te Wijk en Aalburg het ideale bedrijf om uw poolhouse op maat te laten bouwen. Een poolhouse is tegenwoordig veel meer dan alleen een technische ruimte, het is een leefruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. Wij maken een poolhouse dat helemaal naar uw wens is en wij gebruiken hiervoor het beste eikenhout. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk waardoor al onze projecten een bijzondere uitstraling krijgen. De eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is het vakwerk zichtbaar. Als u ervoor kiest om ons uw poolhouse op maat te laten bouwen dan zijn wij van A tot Z bij de realisatie ervan betrokken.

Bekijk projecten

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Poolhouse op maat van het beste eikenhout

Op zoek naar een specialist voor de realisatie van een poolhouse op maat? Wij werken met eikenhout omdat het een mooie, sterke houtsoort is dat niet veel onderhoud vraagt en ook een lange levensduur heeft. Het poolhouse op maat dat wij voor u maken is duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen mooie tijdloze bijgebouwen. Een poolhouse kan op veel manieren uitgevoerd worden want een standaard poolhouse bestaat bij ons niet. Heeft u een grote of een kleine tuin? Waar wilt u uw poolhouse allemaal voor gebruiken? Wilt u uw poolhouse combineren met een overkapping om zo nog meer van het buitenleven te kunnen genieten? Het zijn vragen waarop het antwoord voor ons belangrijk is zodat wij mee kunnen denken hoe wij uw poolhouse vorm gaan geven. Het wordt in elk geval uniek!

Uniek poolhouse op maat

Een exclusief landelijk poolhouse van Hout en Living ademt een tijdloze schoonheid uit die in harmonie is met haar natuurlijke omgeving. Met een mooi poolhouse op maat beleeft u de rust van het betere buitenleven veel intenser. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Hout en Living biedt een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Om uw tuinbeleving compleet te maken kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze afdeling Living. Met een buitenkeuken, houtkachel, barbecue of grill ring kunt u nog meer en langer genieten van het buitenleven. Neem vrijblijvend contact met ons op.