Poolhouse op maat

Poolhouse op maat nodig?

poolhouse op maatU bent de gelukkige eigenaar van een zwembad in uw tuin maar u mist nog een poolhouse op maat? Een poolhouse dat helemaal in stijl is met huis en tuin? Dan is Hout en Living te Wijk en Aalburg het ideale bedrijf om uw poolhouse op maat te laten bouwen. Een poolhouse is tegenwoordig veel meer dan alleen een technische ruimte, het is een leefruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. Wij maken een poolhouse dat helemaal naar uw wens is en wij gebruiken hiervoor het beste eikenhout. Onze bijgebouwen kenmerken zich door het oude ambachtswerk waardoor al onze projecten een bijzondere uitstraling krijgen. De eeuwenoude houtverbindingen zoals ‘pen en gat verbinding’ en de klassieke bouwtechnieken geven al onze projecten een authentiek karakter. Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, altijd is het vakwerk zichtbaar. Als u ervoor kiest om ons uw poolhouse op maat te laten bouwen dan zijn wij van A tot Z bij de realisatie ervan betrokken.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Poolhouse op maat van het beste eikenhout

  Wilt u na het zwemmen comfortabel kunnen ontspannen in uw tuin? Met een poolhouse op maat van Hout en Living uit Wijk en Aalburg kunt u nog meer genieten van het buitenleven. Een poolhouse op maat biedt vele mogelijkheden. Als u ons vertelt waar u uw poolhouse allemaal voor wilt gebruiken dan maken wij een poolhouse op maat voor u. Wilt u een technische ruimte in het poolhouse voor de zwembadpomp, filter etc? Moet er een opbergruimte zijn voor uw tuinspullen? Lijkt de combinatie met een overkapping u ook wel wat? Wij denken graag met u mee over uw poolhouse op maat. Hout en Living biedt een totaaloplossing van ontwerp tot oplevering. Is uw poolhouse vooral bedoeld om vele aangename uurtjes in door te brengen? Hout en Living kan u tuinbeleving nog completer maken door bijvoorbeeld een buitenkeuken of houtkachel te plaatsen. Wij hebben hier een speciale afdeling ‘Living’ voor. Wij onderscheiden ons van andere partijen door ons ambachtelijke vakwerk en maatwerk. Een standaard poolhouse is bij ons geen optie. Elk project van Hout en Living is exclusief en uniek. Omdat wij de klassieke bouwtechnieken beheersen en eeuwenoude houtverbindingen toepassen zoals de ‘pen en gat verbinding’, is altijd het oude ambachtswerk zichtbaar. Dat geeft onze projecten een authentieke uitstraling.

  Duurzaam eiken poolhouse op maat

  Wij werken alleen met het beste eikenhout en andere kwalitatief hoogstaande materialen. Eikenhout is een mooie, sterke onderhoudsarme houtsoort met een lange levensduur. Een poolhouse van Hout en Living is duurzaam en u zult er jaren onbezorgd plezier van hebben. Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Met zijn kleine gepassioneerde team heeft hij al vele buitenverblijven gerealiseerd. Denk hierbij aan tuinpaviljoens, poolhouses, overkappingen, gastenverblijven, carports, boothuizen, veranda’s en tuinhuizen. Een poolhouse van Hout en Living is van een tijdloze schoonheid en is volkomen in harmonie met de omgeving.

  Totaaloplossing voor poolhouse op maat

  Met een poolhouse in uw tuin zult u de rust van het betere buitenleven nog intenser beleven. Onder alle weersomstandigheden kunt u genieten van uw tuin. U kunt er heerlijk ontspannen met vrienden en familie. Wij bieden een totaaloplossing voor uw poolhouse op maat en nemen u alles uit handen. Met onze jarenlange ervaring in de houtsector en onze gedegen vakkennis maken wij voor u een uniek poolhouse dat helemaal aan uw wensen voldoet. Heeft u nog vragen over uw poolhouse op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.